Ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Κέιτ Μίντλετον έχει καταφέρει να κερδίσει αναμφίβολα την αγάπη του κόσμου, ενώ εν μέσω της θύελλας του Megxit, η δούκισσα του Κέιμπριτζ  έχει σηκώσει μανίκια» επιχειρώντας να διαχειριστεί -τουλάχιστον επικοινωνιακά- την κρίση που έχει ξεσπάσει στην Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς μετά την απογοήτευση που ένιωσαν οι Βρετανοί από την αποχώρηση της Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι, η Κέιτ ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση των φαν της βασιλικής οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδεία που πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον, ο κόσμος την υποδέχτηκε θερμά και μάλιστα υπήρξε και ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο όπου έκανε μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ενώ χαιρετούσε κάποιον από τους συγκεντρωμένους, κάτι της είπε για τέταρτο παιδί

Προφανώς της ευχήθηκε με το καλό το τέταρτο παιδί και εκείνη απάντησε:

«Ευχαριστώ πολύ, αλλά ο Ουίλιαμ δεν θέλει να κάνουμε άλλα παιδιά. Λέει «όχι, είναι αρκετά»»

H καλή σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά είναι γνωστή και φαίνεται τόσο όταν έχει μαζί τα παιδιά της, αλλά και όταν συναντά άλλα παιδιά.

Η σπάνια εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον

Φυσικά δεν είχε μόνο η Μέγκαν δυσκολίες μέσα στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση, είπε ότι όταν μόλις είχε γεννήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ, πέρασε δύσκολες στιγμές. Τις οποίες ωστόσο αντιμετώπισε διακριτικά και χωρίς να δημιουργήσει εντάσεις στο παλάτι.

Σε από τις πιο δύσκολες στιγμές της αναφέρθηκε κατά την επίσκεψή της στο νηπιαγωγείο Ely & Caerau Children’s Centre, το οποίο βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θέλησε να δείξει ότι και εκείνη είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες ως νέα μητέρα.

Είπε λοιπόν ότι την περίοδο που είχε φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, είχαν ζήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο νησί Ανγκλσέι της Ουαλίας. Λόγω του ότι ο Ουίλιαμ έλειπε αρκετές ώρες, εκείνη περνούσε αρκετές ώρες εντελώς μόνη με το μωρό τους.

«Ήταν η πρώτη χρονιά και τότε μόλις είχα γεννήσει τον Τζορτζ. Τότε, ο Ουίλιαμ εργαζόταν για ζητήματα που είχαν να κάνουν με την έρευνα και διάσωση. Και τότε ήρθαμε εδώ στη μέση του Ανγκλσέι με ένα μικροσκοπικό μωρό. Αισθανόμουν τόσο απομονωμένη, τόσο αποκομμένη. Δεν είχα κανέναν από την οικογένεια μου κοντά και ο Ουίλιαμ έκανε νυχτερινές βάρδιες. Μακάρι τότε να είχα ένα κέντρο σαν αυτό».