Ποια είναι τα ζώδια που τη διαφωνία την έχουν στο τσεπάκι τους;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που του όταν του κάτσει κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις γνώμη. Είναι, άλλωστε, γνωστός για το πείσμα και την ξεροκεφαλιά του, αυτό που όμως δε γνωρίζεις είναι ότι εκνευρίζεται πολύ, όταν η άλλη πλευρά επιμένει σε μια διαφορετική άποψη. Πρόσθεσε κι ότι σπάνια παραδέχεται ότι έχει άδικο, ε, μην απορείς λοιπόν αν μετά από μια συζήτηση, καταλήξετε τσακωμένοι.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας νευριάζει αρκετά συχνά και για ασήμαντους λόγους. Ξεσπά σε κάθε τσακωμό, αλλά μόλις περάσει ένα πεντάλεπτο, μπορεί να μη θυμάται καν, γιατί τσακώθηκε μαζί σου! Μπορεί ακόμα και να γελάσει, σαν να μη συμβαίνει τίποτα και εσύ να θυμώσεις ακόμα πιο πολύ. Μην το κάνεις όμως! Γιατί το Λιονταράκι είναι τόσο μεγαλόψυχο, που θα σου τα συγχωρήσει όλα χωρίς δεύτερη σκέψη (αφού δεν τα θυμάται κιόλας). Τι να κάνουμε; Είναι απλά ευέξαπτα άτομα, με μεγάλη καρδιά, που συγχωρούν τα πάντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, ως γνωστόν, όλα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν υπάρχει μέση οδός. Βάλε κι ότι το ίδιο πάθος που βγάζει στη ζωή του, βγάζει και στις συζητήσεις του. Κατεβάζει ρολά, δεν ακούει τι του λες, συχνά παρεξηγεί τα λόγια ή τα εκλαμβάνει τελείως διαφορετικά, οπότε θα πρέπει να παραμείνεις πολύ ψύχραιμος/η και να μη χάσεις τον έλεγχό σου για να μη γίνετε μαλλιά κουβάρια. Α και κάτι άλλο: Να ξέρεις ότι θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.