Πρέπει να φτιάξουν λίγο τους τρόπους τους τα ζώδια αυτά. Δηλαδή ναι είναι κατανοητό ότι πεινάνε, ας μην το δείχνουν τόσο έντονα όμως. Γίνονται ρεζίλι τα ίδία.

Καρκίνος

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει. Πραγματικά δεν υπάρχει! Μην τολμήσεις και αφήσεις ένα μπολ με σοκολατάκια πάνω στο τραπέζι και του προσφέρεις ένα. Μόλις πας στην κουζίνα θα φάει άλλα 2 με 3 στη σειρά.

Ντρέπεται για τη λαιμαργία του αλλά δεν είναι ότι τη σταματά κιόλας με κάποιον τρόπο. Πρέπει να βάζει όρια. Το ίδιο ισχύει και με το φαγητό που τρώει το βράδυ. Τρώει για όλη τη μέρα μέσα σε μια ώρα.

Σκορπιός

Δεν ειναι τυχαίο που άλλο ένα ζώδιο του νερού μπαίνει σε αυτήν τη λίστα. Το θέμα είναι ότι αυτά τα ζώδια επειδή επηρεάζονται πολύ από τα συναισθήματά τους, είναι λογικό να επηρεάζεται άμεσα και η διάθεσή τους για φαγητό.

Ο Σκορπιός θα φάει πολύ αν είναι καλά ψυχολογικά. Αν περνάει καλά -πράγμα σχετικά σπάνιο- θα τον δεις να τρώει το διπλάσιο φαγητό από αυτό που πιθανόν τρως εσύ. Δε μπορεί μετά από αλμυρό γεύμα να μη φάει κάτι γλυκό. Δε νιώθει «εντάξει» από την άποψη της λαιμαργίας.

Δεν τρώει απαραίτητα γιατί πεινάει. Τρώει γιατί του βγαίνει ενστικτωδώς και είναι σχετικά περήφανος για αυτό.

Ταύρος

Άλλο ένα ευαίσθητο ζώδιο που μόλις δει φαγητό θα το αγοράσει επί τόπου. Μπορεί να μην πεινάει για να το φάει τώρα, θα το αγοράσει για να το φάει μετά. Έχει την τάση να τρώει γλυκό και αλμυρό μαζί γεγονός που μετά τον κάνει να έχει στομαχόπονο.

Δεν υπολογίζει ποσότητα φαγητού ή την ώρα που θα φάει. Τον ενδιαφέρει απλά να καλύψει τη λαιμαργία που έχει εκείνη τη στιγμή. Ο Ταύρος τρώει περισσότερο και έχει πιο λαίμαργη συμπεριφορά, όταν δεν περνάει καλή συναισθηματική φάση.

Συνεπώς κάθε ζώδιο έχει τους δικούς του λόγους που συνδέονται με τη λαιμαργία, ωστόσο πάντοτε παίζει ρόλο η εκάστοτε συναισθηματική φάση.