Μην περιμένεις να δεχτούν αλλαγές και πειραματισμούς.

Παρθένος

Πρώτη και καλύτερη είναι η Παρθένος, που είναι ανάγκη ζωής να καταστρώνει προγράμματα (και πλάνα 10 χρόνων, μη σου πούμε) και να τα ακολουθεί ευλαβικά. Το μέγα λάθος που κάνει;

Ποτέ δεν υπολογίζει τον αστάθμητο παράγοντα. Λες και έχει κάνει συμβόλαιο με το σύμπαν ότι οι συνθήκες θα παραμείνουν ίδιες κι αμετάβλητες. Εδώ δεν μπορεί να αποδεχτεί μια αλλαγή στο ημερήσιο πλάνο της και παθαίνει υστερία, πόσο μάλλον να προσαρμοστεί κιόλας.

Ταύρος

Οι Ταύροι ξέρουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εντάξει με την αλλαγή που τους ωθεί. Είναι πεισματάρηδες και αν πρέπει να γίνει μια αλλαγή, μήπως θα μπορούσε αυτή να έρθει σε μικρές δόσεις;

Τους αρέσει να νιώθουν πως έχουν τον έλεγχο κι όταν συμβαίνει μια απρόσμενη αλλαγή, νιώθουν χαμένοι. Ο Ταύρος μπορεί να μην εκφράζει άμεσα τον τρόπο με τον οποίο δεν του αρέσουν οι αλλαγές και μπορεί να δείχνει ότι την έχει δεχτεί, αλλά η αλήθεια είναι πως τους αγχώνει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως λατρεύει τα πράγματα που είναι σε τάξη. Η αλλαγή δεν είναι μέσα σε αυτά: είναι ακατάστατη, τυχαία και περίπλοκη κι αυτό προκαλεί μεγάλη δυσφορία στον Αιγόκερω. Εάν συμβεί κάτι καταστροφικό, όπως ένας σεισμός και η αλλαγή είναι απαραίτητη, νιώθουν πως όλα είναι ανεξέλεγκτα και ίσως να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Δεν τους αρέσει να νιώθουν απροετοίμαστοι ή να μην έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Θέλουν να σώσουν τον κόσμο, αλλά δεν είναι πάντοτε σε θέση να το κάνουν μόλις συμβεί μια αλλαγή.