Ο Λέων γενικά ως ζώδιο, χαρακτηρίζεται από πάθος, δυνατά και έντονα συναισθήματα αλλά μην ξεχνάμε και πολύ δυνατό εγωισμό και περηφάνια.

Θέλει υπομονή

Επειδή ο χαρακτήρας της είναι ιδιαίτερος θέλει επίσης ιδιαίτερη προσέγγιση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλει πολλή υπομονή από μέρους σου να καταλάβεις το πώς σκέφτεται διότι πολύ απλά εκείνη θα έχει τον έλεγχο.

Δεν πρόκειται να σε αφήσει να πάρεις το πάνω χέρι για κανέναν λόγο όσο κι αν έτσι έχεις συνηθίσει να κάνεις με άλλες γυναίκες. Όταν θα της μιλάς, θα της λες την αλήθεια. Της αρέσει επίσης πάρα πολύ το να είσαι ειλικρινής.

Τεχνική προσέγγισης

Δείξτε της ότι τη θαυμάζετε και ότι έχετε ενδιαφέρον απέναντί της. Να κολακεύσετε την αυταρέσκειά της και να δείξετε την εκτίμηση που της αξίζει. Αν δεν τα εισπράξει αυτά ξεκάθαρα, η σχέση σας δε θα προχωρήσει ποτέ.

Μην κάνετε το λάθος να κοιτάτε από εδώ και από εκεί γιατί θα το πάρει πολύ εγωιστικά ούσα περήφανη. Δώσε λίγη προσοχή στα ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς της. Προσελκύει τους άνδρες, σκόπιμα ή όχι, λόγω της εκθαμβωτικής προσωπικότητά της.

Είναι καλή σύντροφος, αφού ξέρει να δίνει στοργή κι αγάπη και σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά καλά με τον εαυτό σας. Είναι ευγενική και υποστηρικτική, διαθέτει έναν περιπετειώδη χαρακτήρα και είναι πάντα διασκεδαστικό να είστε μαζί της.

Η γυναίκα Λέων θα κυριαρχήσει. Αλλά όχι εντελώς, γιατί χρειάζεται ένα σύντροφο που θα της δείξει το δρόμο και θα της προσφέρει την αίσθηση της επιδοκιμασίας.

Θα πρέπει να έχει δίπλα της κάποιον που τον να θαυμάζει. Η γυναίκα αυτή είναι τέλεια για τον άντρα που είναι στοργικός και διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, αλλά δεν απαιτεί να έχει τον έλεγχο. Θέλει δίπλα της κάποιον παθιασμένο με τη ζωή, που πασχίζει για το καλύτερο σε όλα, γιατί έτσι κάνει κι αυτή.