Τι ανάβει τον Υδροχόο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζώδιό σας «φημίζεται» για την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητά του, ίσως γι’ αυτό το λόγο σε εσάς συναντάμε τις πιο «ψαγμένες» τις πιο «τραβηγμένες» και τελικά τις πιο «σκανδαλώδεις» ερωτικές φαντασιώσεις! Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να «μπει» κάποιος στο μυαλό σας και να ακολουθήσει τον «φρενήρη» ρυθμό των σκέψεών σας! Στα ερωτικά όνειρά σας τα πάντα είναι πιθανά! Ωστόσο δεν διαθέτουν τον τρόμο ή το «σκοτεινό» φόντο» της νύκτας! Όλα εξελίσσονται στο φως, αφού για εσάς το σεξ δεν αποτελεί δεξαμενή ταμπού και ενοχών, αλλά αντίθετα την μεγάλη πηγή της χαράς, της απόλαυσης, της ηδονής!

Ακόμα και στα ερωτικά όνειρά σας απολαμβάνετε τον έρωτα όπως ένα νόστιμο πιάτο, μια ταινία στην τηλεόραση, μια συναυλία στο Ηρώδειο! Όμως, όταν η φαντασία σας βρίσκεται σε «ντελίριο» ξεπερνάτε τα όρια του απαγορευμένου, του συνηθισμένου! Οι φαντασιώσεις σας σπάνια διαθέτουν δόσεις βίας. Συνοδεύονται πάντα από ζεστασιά και τρυφερότητα, χωρίς να λείπουν και οι ακρότητες! Η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει τον αστερισμό σας «περνά» και στη σφαίρα των φαντασιώσεών σας: έτσι πολύ συχνά δεν ονειρεύεστε ένα, αλλά περισσότερα άτομα, είτε άνδρες, είτε γυναίκες. Δεν πρόκειται για «βίτσιο» αλλά για τη βαθύτερη ανάγκη σας να αγαπήσετε όλο τον κόσμο. Το σημαντικότερο για εσάς είναι η αγάπη και ο έρωτας μέσα από ένα άρωμα ανεξαρτησίας και ελευθερίας!

Άνδρας Υδροχόος

Όπως κι εσείς οι ίδιοι έτσι και η γυναίκα που «πολιορκεί» τα όνειρά σας είναι και εκείνη ελεύθερη, ανεξάρτητη και αυτόνομη. Πολύ συχνά εμφανίζεται στις φαντασιώσεις σας σαν επαναστάτρια. Σας αρέσει η εικόνα μιας αντάρτισσας, μιας σύγχρονης «Μπουμπουλίνας», που μάχεται τους δικτάτορες της Κεντρικής Αμερικής, ένα όν που θυμίζει στους μεγαλύτερους τις επαναστάτριες του Πολυτεχνείου. Η γυναίκα που ονειρεύεστε μάχεται για τις ιδέες και τα ιδανικά της, ενώ ταυτόχρονα φλέγεται από ερωτική επιθυμία για έναν άντρα σαν εσάς, που θα ριχτεί μαζί της στη μάχη και στο σεξ! Είναι πωρωμένη και θα μπορούσε να είναι φεμινίστρια. Η ιδανική γυναίκα για εσάς είναι εκείνη που ποθεί πραγματικά την απελευθέρωση των γυναικών και ταυτόχρονα πιστεύει στον έρωτά σας!

Γυναίκα Υδροχόος 

Αν δεν είναι ο Τσε Γκεβάρα, είναι ο Άρης Βελουχιώτης, είναι ένας αντάρτης των βουνών, ένας πολεμιστής της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας! Τίποτε το συμβατικό δεν υπάρχει στο χαρακτήρα του άνδρα των ονείρων σας. Όλες οι αισθήσεις σας «ανάβουν» στην ατμόσφαιρα της επανάστασης και του αγώνα για την αλλαγή του κόσμου, ακόμα και όταν μπροστά στα μάτια της ψυχής σας εκτυλίσσονται σκηνές βίας. Δεν είναι ότι η βία σας έλκει: απλά αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο των φαντασιώσεών σας, που την πλειονότητά τους είναι ειρηνικές: «τρελαίνεστε» για τους «στρατευμένους» της «green peace» ενώ αν μπορούσατε, θα φέρνατε πίσω τους χίππυς στα Μάταλα! Ο ήρωας των φαντασιώσεών σας, είναι ένας αιώνιος ταξιδιώτης του χρόνου που σας βάζει στο διαστημόπλοιό του και σας απογειώνει σε κοσμικούς οργασμούς!