Fashion blogger και σχεδιάστρια μόδας, η Έιμι Σονγκ κατάφερε να κάνει το πάθος της επάγγελμα, κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram. Και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι οι διαδικτυακές διασημότητες, όπως η Σονγκ, εμφανιστήκαν από το πουθενά και κατέκτησαν τον χώρο της μόδας, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

https://www.instagram.com/p/B7waaL6nHck/?utm_source=ig_web_copy_link

Ήταν περίπου πριν από 10 χρόνια όταν η Σονγκ, πρωτοετής φοιτήτρια τότε, δημιούργησε το δικό της μπλογκ, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες εσωτερικών χώρων και ορισμένες φορές τα αγαπημένα της outfits. Όπως αποδείχτηκε, οι αναγνώστες της ενδιαφερόντουσαν περισσότερο να δουν τα ρούχα της παρά τις ιδέες της περί αρχιτεκτονικής.

https://www.instagram.com/p/B7Q4l9GH0-e/?utm_source=ig_web_copy_link

Κάπως έτσι, άρχισε να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη φήμη, αντιμετωπίζοντας το μπλογκ της, Song Of Style, ως χόμπι. Στην αρχή δεν πληρωνόταν καν για τις συνεργασίες με εταιρείες μόδας και τις φωτογραφίσεις και για να βγάλει τα προς το ζην έκανε δύο δουλειές. Καθώς το δίκτυό της μεγάλωνε και το Instagram άρχισε να κυριαρχεί στον χώρο της μόδας, η Σονγκ κατάλαβε ότι είχε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί επαγγελματικά τη δημιουργικότητά της.

https://www.instagram.com/p/B6o3pVBn7Ue/?utm_source=ig_web_copy_link

Σήμερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετράει περισσότερους από 5 εκατομμύρια followers, έχει γράψει δύο βιβλία για τη μόδα, εκ των οποίων το ένα έχει μπει στη λίστα των best seller των New York Times και έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές παρουσίες στο Διαδίκτυο.

https://www.instagram.com/p/B6MX4jPnwI-/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7oKrhAnkRJ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7AYcNqnZ5o/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B6bv3rdnAOv/?utm_source=ig_web_copy_link