Δε θα ευνοηθούν καθόλου τα συγκεκριμένα 3 ζώδια αυτόν τον Φλεβάρη. Υπομονή και επιμονή είναι το μόνο που μπορεί κανείς να έχει για να περάσει πιο ομαλά αυτός ο μήνας.

Ιχθείς

Διπρόσωπες καταστάσεις και αρκετές επαγγελματικές δυσκολίες. Έρχονται πολλές ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σου. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εκεί να δεις τι έχει να γίνει μόλις πατήσει το ποδάρι του ο Άρης στον Αιγόκερω.

Δε θα υπάρχει καθόλου καλή επικοινωνία και συνεννόηση στις διαφυλικές του σχέσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου που γυρνά ανάδρομος, φέρνοντας περισσότερα λάθη και μπερδέματα. Είσαι κι εσύ ξεχασιάρης και αφηρημένος, τώρα θα απογίνεις, με αποτέλεσμα τόσο η προσωπική σου ζωή όσο και η καθημερινότητά σου να γίνουν μπάχαλο.

AdTech Ad

Τοξότης

Πολλά νεύρα και αρκετά λεκτικά λάθη. Θα μιλάς πολύ απότομα και δε θα βάζεις όριο σε αυτά τα οποία λες. Πρέπει να ηρεμήσεις! Θα είσαι κι εσύ ανυπόνομος και θα θέλεις να γίνονται όλα εδώ και τώρα, ε, λογικό είναι να τσακώνεσαι ή και να έχεις μικροατυχήματα.

Θα κάνεις πολλές σπατάλες και έξοδα, είτε από κακοδιαχείριση και καταναλωτική μανία είτε από τα έξοδά σου που θα αυξηθούν. Στις 18, άλλη μια περιπέτεια σε περιμένει! Αυτή τη φορά με το σπίτι και την οικογένειά σου, που παλιά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια, τα οποία είτε έκρυβες κάτω από το χαλί είτε αγνοούσες.

Με ανάδρομο Ερμή δείξε προσοχή στα έγγραφα που θα βάζεις την υπογραφή σου. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν.

Παρθένος

Ο Άρης στον Τοξότη θα φέρει τσακωμούς και ανακατατάξεις στα οικογενιακά σου θέματα και στο σπίτι σου. Γενικά θα νιώθεις ότι σε αδικούν και θα υπάρχει αρκετό άγχος και ένταση. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, περνώντας στον Αιγόκερω και 5ο οίκο σου, τη σκυτάλη θα πάρει η ερωτική σου ζωή που η όποια σταθερότητα θα πάψει να υπάρχει.

Ο Ερμής στους Ιχθύς, απέναντί σου, που γυρνά ανάδρομος στις 18 θα σε κάνει να παρεξηγείσαι συνέχεια και να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Εσύ, πάλι, θα εκνευρίζεσαι που είναι στον κόσμο τους όλοι και δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα άλυτα θέματα που συσσωρεύονται, ενώ υπάρχει πιθανότητα επανεμφάνισης διαφόρων «πρώη» σου που θα δημιουργήσει μεγαλύτερο μπέρδεμα.

Η συνεννόηση δε θα είναι καλή αυτόν τον μήνα για το ζώδιό σου, κοίταξε να έχεις περισσότερη υπομονή.