Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που ξέρει πώς να φέρνει την ισορροπία γενικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλει σε καμια περίπτωση να του τη διαταράσσει κάποιος. Προφανώς και δε θα το δεχτεί.

Εμφάνιση

Είναι το «απόλυτο» θηλυκό από την άποψη ότι φροντίζει συνέχεια την εμφάνισή της και θέλει να δίνει βάρος τόσο στον εξωτερικό όσο και στον ερωτερικό κόσμο. Εμπνέει τη θηλυκότητα και στις άλλες γυναίκες.

Πολλές τη ζηλεύουν για τον λόγο ότι είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και για αυτό δε δίνει ποτέ εξηγήσεις σε κανέναν. Θυμίζει αρκετά τη γυναίκα Λέων για τον λόγο ότι έχει πολλή αυτοπεποίθηση και ξέρει ποια είναι.

Δε θέλει να την κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Της αρέσει να έχει εκείνη τον έλεγχο.

Γυναίκα Ζυγός

Η θηλυκότητα που βγάζει είναι απεριόριστη και εντελώς πηγαία. Η γυναίκα-Ζυγός εντυπωσιάζει, γοητεύει, εξιτάρει. Είναι το όνειρο του κάθε άντρα, δεν έχει ανάγκη από ρούχα για να ξελογιάσει, ούτε από λόγια για να παραμυθιάσει.

Είναι γυναίκα με υψηλή αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι της αρέσει ο εαυτός της. Για αυτήν ισχύει το ρητό «αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω». Η Αφροδίτη που ξαναβρίσκει την κυριαρχία της σε αυτό το ζώδιο, είναι ικανή να παρασύρει σε ονειρώξεις κάθε αρσενικό που θα βρει σο δρόμο της.

Είναι απλή, λευκή και ανεπιτήδευτη σαν όνειρο, ερωτική και επιθυμητή σαν τίποτα στον κόσμο. Και αν κάποιος κάποτε σας πει ότι έχει “ρίξει” μια Ζυγό, παρακαλώ να το “ψάξετε” το θέμα.

Η κοινωνικότητά της την κάνει να είναι δημοφιλής σε κάθε παρέα και μάζωξη. Θέλει με όλες τις συναναστροφές (είτε αισθηματικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές) να αναπτύσσει συναισθηματικούς δεσμούς.

Διαθέτει μεγάλο καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, και υψηλή αισθητική αντίληψη. Η δημοτικότητά της, την κάνει την ψυχή της παρέας, όπου ασκεί μεγάλη έλξη. Οι φιλίες και τα αισθηματικά είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Της αρέσουν οι ευγενικοί τρόποι, το αρμονικό περιβάλλον και το ήρεμο κλίμα.