Είναι το ζώδιο που θέλει τις αλλαγές προς μια κοινωνία καλύτερη. Του αρέσει να αποδίδεται η δικαιοσύνη. Του αρέσει φυσικά και το παθιασμένο σεξ στο οποίο μπορεί να έχει και διάφορα φετίχ. Μη νομίζεις ότι επειδή δεν πολυ-μιλάει δε σε θέλει.

Σεξ και κρεβάτι

Δεν περιμένεις πότε θα θέλει να κάνει σεξ. Μπορεί να στο προτείνει σε άσχετα χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα. Συνήθως δεν είχες καν στο μυαλό σου ότι θα κάνατε σεξ. Στο σεξ τον εξιτάρουν οι νέες πρωτότυπες εμπειρίες και με τη φλογερή του φαντασία βρίσκει πάντα νέες πικάντικες ιδέες για να τονώνει τη σεξουαλική του ζωή.

Του αρέσει όπως και στον Κριό, να κάνει κι άλλες εμπειρίες, να έχει μια ιδέα για το τι ακριβώς θέλει στον ερωτικό τομέα. Γιατί μέσα από αυτά μαθαίνει και ο ίδιος. Τα μέρη που επιλέγει να κάνει σεξ είναι ασυνήθιστα και ο τρόπος που ερωτοτροπεί είναι ιδιαίτερος.

Το πιθανό του φετίχ είναι η ποδολαγνεία, του αρέσουν ιδιαίτερα οι αστράγαλοι και γι αυτό τα χάδια και το ερωτικό παιχνίδι γύρω από αυτήν την περιοχή, τον ανάβουν ιδιαίτερα.

Γενικά χαρακτηριστικά

Δε θέλει να κάνει μόνο μια στάση στο σεξ γιατί έτσι θα βαρεθεί σίγουρα.Του αρέσει πολύ το φλερτ που γίνεται μέχρι να καταφέρει να «ρίξει» το άτομο που ποθεί και τον «εξιτάρει» να γνωρίζει σεξουαλικά καινούργιους ανθρώπους.

Δεν είναι πάντως από τα πιο πιστά ζώδια. Του αρέσει μονίμως να ψάχνει κάτι το διαφορετικό. Μπορεί να κάνει σεξ και για πολλή ώρα κάνοντας πολλές εναλλαγές.

Σεξ και συναίσθημα για τον Υδροχόο είναι εντελώς σπάνιος και διαχωρισμένος συνδυασμός. Αν μετά το σεξ νομίσεις πως τον κέρδισες ή αρχίσεις να έχεις και συναισθηματικές απαιτήσεις, τότε σίγουρα το πιο πιθανό που θα κάνει είναι να το… βάλει στα πόδια!