Το να ολοκληρώνουν και οι δύο στο σεξ θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα και των δύο σε μια σχέση. Αυτό άλλωστε δείχνει αμοιβαίο ενδιαφέρον, σεβασμό κλπ. Μην τολμήσεις όμως να αφήσεις μια γυναίκα Καρκίνο χωρίς να την έχεις ικανοποιήσει.

Τελείωσες εσύ και δε σε νοιάζει;

Τόλμησες να κάνεις τι; Να ολοκληρώσεις εσύ «κύριος» και να μη σε νοιάζει καν αν η άλλη ικανοποιήθηκε; Αν η άλλη ήρθε σε οργασμό; Τότε είναι λογικό να αντιδράσει και με τουπέ και με δυσαρέσκεια γενικά.

Θα γυρίσει και θα σου την πει με ύφος τύπου «όλα καλά ρε μεγάλε;». Και θα σου κατεβάσει ολόκληρο εξάψαλμο που δεν τόλμησες όχι μόνο να περιμένεις να έχετε αμοιβαίο οργασμό, αλλά το χειρότερο είναι ότι στο μετέπειτα δε σε ενδιέφερε καν να την ικανοποιήσεις.

Θα στο «βγάλει ξινό»

Μην περιμένεις να κάτσει στη γωνιά της και να μην πει κάτι. Αφού τελείωσες και ένιωσες εσύ ωραία, τώρα είναι η σειρά της για «εκδίκηση». Θα αρχίσει να γκρινιάζει για ώρα με αποτέλεσμα να σε ξενερώσει τόσο που θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που φέρθηκες τόσο σεξιστικά απέναντί της.

Και εδώ που τα λέμε, δικαίωμά της να σου γκρινιάξει, ειδικά από τη στιγμή που φάνηκε να τη χρησιμοποιείς ως το μέσο της δικής σου και μόνο απόλαυσης. Όχι «φίλε» δεν πάει καθόλου έτσι.

Θα ξανακάνετε σεξ μάλλον

Όταν έρθει ξανά αυτή η ώρα να ξέρεις ότι η γυναίκα Καρκίνος κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρώσει και μετά θα σηκωθεί και θα φύγει, αφήνοντάς σε με το ένα χέρι στο… μάγουλο επειδή θα απορείς.

Μην απορείς, σε αυτό ο Καρκίνος μοιάζει με τον Σκορπιό. Ποτέ φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ακραία, γιατί είναι ευαίσθητη. Αλλά η γκρίνια θα είναι συνεχής.