H αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του καφέ μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα κάθε ζωδίου.

Στην περίπτωση που αναρωτιέστε ποιος είναι ο τέλειος καφές που μπορεί να απολαύσει το κάθε ζώδιο η παρακάτω λίστα θα σας δώσει τις απαντήσεις που θέλετε!

Κριός:

Για τον δυναμικό Κριό, ένας διπλός εσπρέσο που μπορεί να τον γεμίσει με επιπλέον ενέργεια είναι το ιδανικό ρόφημα για να ξεκινήσει την ημέρα του.

Ταύρος:

Δοκίμασε να ξυπνήσεις τον Ταύρο ετοιμάζοντάς του έναν απολαυστικό cold brew -δηλαδή, έναν καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης- και θα σε ευχαριστεί όλη την ημέρα.

Δίδυμος:

Ο Δίδυμος θέλει να εκπλήσσει συνεχώς τον ουρανίσκο του. Μην απορείς, λοιπόν, που ο καφές που πραγματικά μπορεί να απογειώσει τις αισθήσεις του και να τον βοηθήσει να ξεκινήσει απολαυστικά και γλυκά την ημέρα του είναι ο lavender latte.

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος λατρεύει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού του. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι ο καφές φίλτρου είναι ο αγαπημένος του. Του θυμίζει το σπίτι του και θέλει να τον απολαμβάνει παντού.

Λέων:

Για τον Λέοντα, κανένας καφές δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα απολαυστικό ρόφημα mocha με σιρόπι σοκολάτας. Θέλει οι γεύσεις που απολαμβάνει να είναι έντονες, όπως ακριβώς είναι και εκείνος.

Παρθένος:

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει την ημέρα του ένας Παρθένος από το απολαύσει έναν vanilla latte. Η «πλούσια» γεύση και τα «ζεστά» αρώματά του θα απογειώσουν τις αισθήσεις του.

Ζυγός:

Matcha latte! Αυτός είναι ο καφές που θα ενθουσιάσει τον γοητευτικό Ζυγό. Σέρβιρέ τον στην αγαπημένη του ζωδιακή του κούπα από το Astrology.gr για σίγουρη απόλαυση.

Σκορπιός:

Θέλεις να ενθουσιάσεις έναν Σκορπιό; Τότε ετοίμασέ του ένα chai latte. Δυνατό, έντονο και πικάντικο. Αυτό το ρόφημα θα τον τονώσει και θα τον «ξυπνήσει» από την πρώτη γουλιά.

Τοξότης:

Latte παντός καιρού θέλει να απολαμβάνει ο Τοξότης. Ανάλογα με την εποχή, θα κάνει και τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες στο ρόφημά του -δεν θα πει όχι, δηλαδή, σε έναν pumpkin spice latte το φθινόπωρο.

Αιγόκερως:

Δοκίμασε να ξυπνήσεις έναν Αιγόκερω με έναν καφέ «au lait» -πρόκειται για τον παραδοσιακό, γαλλικό τρόπο παρασκευής καφέ με γάλα- για να μην ταράξεις τα νεύρα του. Θέλει να έχει τον έλεγχο κάθε στιγμή και ένας «δυνατός» καφές μπορεί να τον διεγείρει περισσότερο από όσο θέλει.

Υδροχόος:

Ο παγωμένος latte με γάλα βρώμης είναι το ιδιαίτερο ρόφημα που θα κάνει τον ουρανίσκο του ιδιαίτερου Υδροχόου να ενθουσιαστεί, ειδικότερα αν τον απολαύσει στην αγαπημένη του ζωδιακή κούπα από το AstroShop.

Ιχθύς:

Με έναν εσπρέσο affogato κάθε Ιχθύς θα αισθανθεί έντονη ευχαρίστηση στη στιγμή. Διότι όταν ο εσπρέσο συνδυάζεται με παγωτό, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστικό -και ο γεμάτος φαντασία Ιχθύς το ξέρει και το αναγνωρίζει!