Είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Ανασφάλειες, άγχη, ζήλια, δράμα, εσωτερικές συγκρούσεις που εξωτερικεύονται μέσω αμυντικοεπιθετικής συμπεριφοράς και πολλά πολλά άλλα. Σίγουρα όμως τα ζώδια αυτά πρέπει να καταλάβουν ότι τίποτα δεν αλλάζει αν δε θέλουν τα ίδια να αλλάξουν.

Καρκίνος

Σταμάτα να έχεις ανασφάλειες συνέχεια. Αν δεν ήθελε να είσαστε μαζί στην παρούσα φάση, δε θα συνέχιζε να έχει σχέση μαζί σου. Γιατί συνέχεια κάνεις προβολές στον σύντροφό σου, από τους πρώην σου και τις πρώην εμπειρίες σου γενικά; Σου φταίει σε κάτι;

Μη ζηλεύεις συνέχεια, μπορεί να ξενερώσει ο άλλος και θα έχει και δίκιο φυσικά. Δείξε τα συναισθήματά σου αλλά μη βάζεις παντού τόσο δράμα.

Ιχθύς

Έχεις ένα ιδανικό; Ναι; Ναι. Σεβαστό. Το ότι όμως εσύ έχεις όνειρό να βρεις κάποιος και να παντρευτείτε, δε σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει με το συγκεκριμένο άτομο στα σίγουρα. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο. Το θέμα είναι να μάθεις να αναγνωρίζεις πότε έχεις άδικο και να μην κλαις από χειρισμό και μόνο.

Κλαις από το γεγονός ότι θεωρείς πως θα αλλάξεις την παρούσα κατάσταση μέσα από την κλάψα. Μάντεψε. Δεν πρόκειται. Και αυτά τα σχέδια που έχεις για το μέλλον μην τα λες στον άλλον από τις πρώτες μέρες γιατί θα τον τρομάξεις και είναι λογικό.

Σκορπιός

Σταμάτα να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι σου συνέχεια. Αν δεν είσαι σε καλή ψυχολογική φάση τότε δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να είναι μαζί σου επειδή εσύ τον πιέζεις συναισθηματικά. Αφού όταν δε νιώθεις καλά αδιαφορείς.

Δε γίνεται από τη μία να αδιαφορείς επειδή δε νιώθεις καλά και από την άλλη να ζητάς την πλήρη προσοχή του άλλου. Είναι λάθος και πρέπει να το καταλάβεις κάποια στιγμή. Επίσης σταμάτα να κάνεις συνέχεια σκηνές ζήλιας και να νομίζεις ότι σε κερατώνει ο άλλος την ώρα που απλά κοιμάται δίπλα σου. Έλεος.