Η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της προχωρώντας σε μια ριζική αλλαγή.

Την Μαρία Παπαχαραλάμπους την γνωρίσαμε ως «Ερατώ» στην τηλεοπτική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» με μακρύ καστανό μαλλί και η ίδια κράτησε το μακρύ μαλλί για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, ώσπου επέλεξε το καρέ.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δοκίμασε όλα αυτά τα χρόνια κάθε είδους καρέ, ταυτίζοντας την εικόνα της με το καρέ μαλλί της.

Ωστόσο η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως κουράστηκε το συγκεκριμένο look στην εμφάνισή της και έτσι ήρθε η ώρα να δοκιμάσει ένα extreme make over.

Συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε το βράδυ της Τρίτης το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι τρεις αδερφές» και κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων καθώς εμφανίστηκε στο θέατρο με à la garçonne μαλλί, αφήνοντας πίσω της το καρέ που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για ένα στυλ που ταιριάζει απόλυτα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αφού τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την αλλαγή αυτή στην εμφάνισή της με την ίδια να ξαφνιάζεται: «Αλήθεια τώρα θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μου; Δεν θεωρώ ότι πειραματίζομαι, το θεωρώ κάτι ασήμαντο! Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ από τα μαλλιά μου».

Φυσικά, αποκάλυψε και πώς αντέδρασε ο σύζυγός της Φάνης Μουρατίδης σε αυτή την αλλαγή λέγοντας πως του άρεσαν τα νέα της μαλλιά.

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στην οποία προχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News