Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι ορισμένα ζώδια δεν τα ενδιαφέρει αν έχεις διαφορετικό χαρακτήρα από εκείνα. Aρκεί ο χαρακτήρας σου τελικά να μη τους φαίνεται βαρετός και αδιάφορος από ένα σημείο και μετά.

Δεν έχεις όνειρα

Δεν υπάρχει κάτι πιο ξενέρωτο από το να είσαι με κάποιον σε μια σχέση και αυτός να μην έχει όνειρα για το μέλλον του. Να μην κάνει πλάνα για τον εαυτό του τα οποία θα τον εξελίξουν.

Έτσι ακριβώς λοιπόν σκέφτεται και ο Λέων. Αναρωτιέται γιατί να είναι μαζί σου όταν εσύ δεν έχεις καμία φιλοδοξία, την ώρα που εκείνος θέλει να κάνει ένα σωρό πράγματα και μέσα σε αυτά δεν είσαι εσύ.

Δε σε θαυμάζει

Ο Λέων θέλει να θαυμάζει τον σύντροφό του για κάτι. Επειδή ο ίδιος θαυμάζει τον εαυτό του σχεδόν κάθε μια ώρα, αν δεν έχει κάτι να δει σε εσένα το οποίο θα έιναι αξιοθαύμαστο, τότε ξενερώνει πολύ γρήγορα.

Αν είναι να χωρίσετε πάντως θα στο πει. Ενδεχομένως να σε θεωρεί και εμπόδιο στην προσωπική του εξέλιξη γενικότερα.

Είστε (σε) μια ρουτίνα

Βαριέται βαριέται και ξανά βαριέται. Δε θέλει να ρουτινιάζει για κανέναν λόγο. Αν δηλαδή εσύ είσαι οκ με το σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι, τότε μην περιμένεις αυτή η σχέση να πάει πολύ παρακάτω.

Τον πιέζεις

Άμα βλέπει ότι εξαρτάσαι συναισθηματικά από αυτόν και τον πιέζεις να βρίσκεστε συχνά ή να του λες τι θα κάνει, τότε μην περιμένεις να προχωρήσει αυτή η σχέση.

Ο Λέων έχει μάθει να είναι αυτάρκης και να μη δέχεται αλλαγές στον τρόπο που ζει.

Το σεξ δεν είναι καλό

Αν το σεξ είναι μέτριο ή χωρίς ιδιαίτερα «κόλπα» και εναλλαγές, μην περιμένεις να κρατήσει αυτή η σχέση.

Θα βαρεθεί και θα κοιτάξει αλλού σίγουρα δε θα σε κερατώσει. Απλά θα σου πει ότι δεν πάει άλλο.