Ο Κριός είναι ο καριερίστας του ζωδιακού κύκλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νευριάζει με τους πάντες επειδή έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο εργασιών το οποίο πρέπει να τηρείται. Αν δεν τηρείται δε θέλει καμια δικαιολογία. Το αποτέλεσμα κοιτάει.

Δουλειά

Είναι μέρος της ταυτότητας του Κριού το να θέλει να έχει μια καλή φήμη και να ένα καλό status quo. Η καριέρα είναι για τον ίδιο πάνω από όλα. Προτιμά να έχει τη σταθερότητα που του προσφέρει η σιγουριά της καριέρας, παρά να διακατέχετε από συναισθήματα και να επηρεάζεται με το παραμικρό η διάθεσή του.

Την ώρα της δουλειάς

Δεν πρόκειται να συγκεντρωθεί αν κάποιος κάνει φασαρία. Να είσαι σίγουρος και σίγουρη ότι θα σου πει με επιτακτικό ύφος να κάνεις ησυχία επειδή τον ενοχλείς και θέλει να κάνει το πρόγραμμα της δουλειάς του.

Καλό θα είναι να σέβεσαι τους κανόνες όπως τους σέβεται ένας Κριός. Η τυπικότητά του είναι υπόδειγμα για κάθε εργαζόμενο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο εργασίας με αυτόν.

Ευθύνες

Συνήθως θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις ευθύνες ακόμη και για πράγματα που δεν είναι υπεύθυνος, μόνο και μόνο για να βγάλει κάποιον από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Δεν είναι κανόνας αυτό, αλλά συμβαίνει.