Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον πλανήτη!

Η εκρηκτική Λατίνα σταρ μπορεί να έχει συμπληρώσει τα 50 ωστόσο οι on stage εμφανίσεις της αποδεικνύουν ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός…

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας – δημιουργός της δικής σειράς ρούχων και αρωμάτων.

Η δυναμική Αμερικανίδα με καταγωγή από το Πούερτο Ρίκο μεγάλωσε στο Μπρονξ και έκανε διάφορες δουλειές προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας που παρακολουθούσε μικρή.

Σήμερα, η 50χρονη Τζένιφερ Λόπεζ διανύει μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της, πρώην αστέρα του μπέιζμπολ και νυν συμβούλου αθλητισμού, Αλεξ Ροντρίγκεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν σταματά να εργάζεται, να χορεύει και να τραγουδά, ενώ οι αναλογίες της συνεχίζουν να προκαλούν εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Γι’ ακόμη μια φορά η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ κατάφερε να κερδίσει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η selfie της Τζένιφερ Λόπεζ, με εκείνη να ποζάρει στον καθρέφτη με, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η διάσημη perfomer είναι 50 ετών και έχει αυτό το σώμα.

Ανεβάζοντας τη φωτογραφία της, η Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε ότι επιτέλους νιώθει «ήρεμη και γεμάτη ενέργεια ξανά», με τα σχόλια κάτω από το post της να είναι χιλιάδες.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram: