Ο Κριός είναι γνωστό για το γεγονός ότι δίνει έμφαση στην καριέρα του και λιγότερο σε άλλους τομείς της ζωής του με αποτέλεσμα να μένει πίσω σε ορισμένους από αυτούς.

Δουλειά

Ναι το έχουμε καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει να κάνεις καριέρα και να πετύχεις, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα σταματήσεις να ασχολείσαι με τον άλλον επειδή εσένα σου ήρθε η ιδέα να κάνεις καριέρα στη Σκανδιναβία ή στις Μπαχάμες.

Όλα με τη σωστή ρύθμιη και το σωστό πρόγραμμα, μπορείς να τα προλάβεις με αποτέλεσμα να μην έχεις κανένα θέμα γενικότερα.

Σχέση

Από τη στιγμή που είσαι σε σχέση να δίνεις περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου. Διαφορετικά αν έχεις σχέση απλά για να την έχεις τότε γιατί δε μένεις μόνος σου, να ασχολείσαι με τη δουλειά σου και να κάνεις περιστασιακό σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Μίλα ξεκάθαρα

Αν δε θέλεις γκρίνια, τότε θα πρέπει εξ’ αρχής να πεις στον σύντροφό σου, πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις και πόσο ελεύθερο χρόνο δεν έχεις, πριν βρεθεί αντιμέτωπος με την όλη παράνοια και παράκρουση που έχεις από το άγχος να πετύχεις επαγγελματικά και να ανελιχθείς κοινωνικά.

Αν είσαι ξεκάθαρος εξ’ αρχής τότε μειώνονται οι πιθανότητες να έχεις γκρίνια, τσακωμούς, άγχος, πίεση και έλλειψη κατανόησης για την καθημερινότητά σου.

Ρομαντικός

Γίνε και λίγο ρομαντικός δε θα πάθεις κάτι. Θα χαρεί κι ο άλλος που διάλεξε εσένα και δεν πήγε να διαλέξει κάποιο άλλο άτομο που προσφέρει πολύ περισσότερο συναίσθημα. Δείξε τι νιώθεις, μοιράσου το με όμορφα λόγια και μην είσαι συνέχεια κυνικός και απότομος.