Είσαι στη φάση στην οποία τα πας πολύ καλά με κάποιον από τη δουλειά σου. Όταν όμως βλέπεις ότι θες να πηγαίνεις στη δουλειά όχι μόνο γιατί την αγαπάς, ούτε μόνο για τα λεφτά αλλά και για κάποιον άλλον λόγο, τότε τα πράγματα είναι αλλιωτικά…

Τα θετικά

Αν είσαι σε σχέση με κάποιον από τη δουλειά, το θετικό είναι ότι θα περνάτε πολλά πράγματα μαζί. Ότι θα τον βλέπεις συνέχεια και θα σε βλέπει συνέχεια. Ότι περισσότερα πράγματα θα σας συνδέουν από αυτά που συνδέουν τα καθιερωμένα ζευγάρια, είναι κάτι αρκετά βοηθητικό και για τους δύο σας.

Θα μπορείτε να στηρίζετε και να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον, πολύ περισσότερο επειδή περνάτε τα ίδια.

Αρνητικά

Το να σας συνδέει η δουλειά είναι κάτι που μπορεί να κάνει τη σχέση σας να αλλοιωθεί, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αντί να σας ενώνουν πράγματα πιο ρομαντικά, ή πράγματα που σας κάνουν να ξεχνιέστε από τα κοινά θέματα της ημέρας, περιστρέφεστε γύρω από το ίδιο πράγμα που ενδεχομένως σας προξενεί στρες.

Αν χωρίσετε…

Είναι μια πιθανότητα που καλό είναι να σκεφτείτε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δε θα είναι εύκολο να έχετε και τις υποχρεώσεις της δουλειάς και να κρύβετε τη σχέση σας ή τον χωρισμό σας και φυσικά να βλέπει ο ένας τον άλλον ενώ μόλις χωρίσατε.

Αυτή η κατάσταση θα σας κάνει να μην ξεπεράσετε άμεσα ο ένας τον άλλον και να γίνει το αντίθετο. Να συνδέσετε δηλαδή τον χώρο εργασίας σας ή ακόμη χειρότερα και το αντικείμενο της δουλειάς σας, με τον ή την πρώην σας.

Συμβουλή

Σε κάθε περίπτωση θα κάνετε αυτό που σας βγαίνει, το καλύτερο πάντως θα ήταν το προσωπικό να είναι καθαρά προσωπικό και το επαγγελματικό να είναι καθαρά επαγγελματικό. Όταν το ένα έχει συνάφεια με το άλλο, τότε τα πράγματα βρίσκονται σε μια αλληλεξάρτηση που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.