Κάθε ζώδιο εκτός από τις θετικές του πλευρές έχει και τα πιο σκοτεινά του σημεία.

Διάβασε πιο κάτω τα σημάδια που δηλώνουν ότι κάποιο από τα ζώδια του αέρα μπορεί να βρίσκεται σε σχέση μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα να εκμεταλλεύεται την αγάπη ή την αδυναμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι από τους τύπους που δυσκολεύεται πραγματικά να μείνει μόνος με τις σκέψεις του. Όποτε τύχει να κάνει ένα διάλειμμα ή υπάρχει γύρω του περισσότερη ησυχία από όση συνηθίζει, θα καταφύγει στα social media ή θα στείλει μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, μήπως πετύχει κάποιον που θα μοιραστεί τη διάθεσή του για επικοινωνία.

Αν, λοιπόν σου φανεί ότι σε πλησιάζει χωρίς κάποιον προφανή λόγο και θέλει να περάσετε χαλαρά λίγο χρόνο μαζί, θα μπορούσες να πεις ότι σε χρησιμοποιεί.

Οι Δίδυμοι χρειάζονται διαρκώς παρέα για να είναι ευτυχείς. Μισούν τη μοναξιά και είτε σου κάνουν παρέα για να φτιάξεις τα νύχια σου είτε σε συνοδεύουν στο σούπερ μάρκετ, το πιο πιθανό είναι να σε ακολούθησαν για να μην περιπλανώνται μόνοι τις επόμενες ώρες, όπως θα έκανε ένα μικρό σκυλάκι στο δρόμο.

Και τελικά, ο λόγος που ζητάνε να περάσουν μαζί σου αυτές τις ώρες είναι για να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι. Το καλό πάντως είναι ότι αποκλείεται να βαρεθείς!

ΖΥΓΟΣ

Αν ο Ζυγός μπορούσε να έχει ένα μόνο πράγμα στον κόσμο, θα διάλεγε πιθανότατα να έχει όσο περισσότερους φίλους γίνεται. Αγαπάει τη δημοτικότητα και δεν θα διστάσει να σε κάνει να αισθανθείς πως είστε περισσότερο φίλοι απ’ ό,τι είστε πραγματικά, προκειμένου να φανεί πιο κοινωνικός και φιλικός στα μάτια σου απ’ ό,τι είναι πράγματι.

Ένας Ζυγός δεν μπορεί καν να δει που είναι το κακό στο να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους να δείχνουν πιο δημοφιλείς, επειδή, όταν το κάνει, κατά τη γνώμη του διαπράττει ένα έγκλημα χωρίς θύματα! Βέβαια, οποιοσδήποτε αποφασίσει να του θίξει αυτό το θέμα, θα το αρνηθεί κατηγορηματικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος προσπαθεί να είναι καλός φίλος με τους φίλους του –και καλός σύντροφος στις σχέσεις του– αλλά έχει ανάγκες όπως όλοι και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να «χρησιμοποιήσει» τους ανθρώπους όταν χρειάζεται κάτι επειγόντως.

Όταν σκοπεύει να σε εκμεταλλευτεί, προσπαθεί να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο χαλαρός. Δεν θέλει να φαίνεται γελοίος… Αλλά «μη μασάς», ακόμα κι έτσι σε χρησιμοποιεί. Τα κύρια θέματα, για τα οποία είναι πιθανό να σε προσεγγίσει, είναι για χατίρια και αγαθοεργίες.

Μπορεί να γίνει αρκετά ατομιστής κάποιες φορές, ενώ προσπαθεί να δείχνει σεμνός, αν τύχει να τον κεράσεις ή να του χαρίσεις κάτι, και μάλιστα χωρίς να ζητήσεις αντάλλαγμα. Δεν μπορεί να αρνηθεί, γιατί του αρέσουν πολύ τα δωρεάν πράγματα.

Ίσως λέει ότι νιώθει άσχημα κάθε φορά που τον καλύπτεις ή μπορεί να πει «σου χρωστάω», χωρίς βέβαια να έχει ποτέ πρόθεση να σου ανταποδώσει τη χάρη!