Είναι από τα πιο ιδιαίτερα ζώδια στο θέμα του τι τα κάνει να ενδιαφερθούν για ένα άτομο. Σίγουρα δεν είναι εύκολα στο να αποφασίσουν τι θέλουν καθώς σε κάποιες περιπτώσεις το σκέφτονται αρκετές φορές.

ΚΡΙΟΣ

Μιλώντας για ένα καθαρόαιμο Κριάρι, έχουμε να πούμε ότι οι γνωριμίες που κάνει στη ζωή του είναι πολλές, σχεδόν καθημερινές… Μπαίνουν πολύ γρήγορα και ξαφνικά οι άνθρωποι στη ζωή του και ο ίδιος είναι αρκετά θετικός με το νέο κόσμο που γνωρίζει.

Ενθουσιάζεται με κάθε νέα γνωριμία, βλέποντας πάντα την θετική πλευρά των ανθρώπων, και αμέσως δίνει την συμπάθειά του! Ένας Κριός δεν θα σε αντιπαθήσει από την αρχή που θα σε γνωρίσει, όμως η πορεία της γνωριμίας σας μπορεί να είναι αρκετά επεισοδιακή…

Αν δεν του κάνεις τα «γούστα» του και δεν ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς του και θελήσεις με κάποιον τρόπο να τον «επισκιάσεις», τότε την πάτησες… η συμπάθεια θα μεταμορφωθεί σε αντιπάθεια! Για να έχεις την εύνοιά του, φρόντισε να διαθέτεις ειλικρίνεια, να του φέρεσαι ντόμπρα και ξεκάθαρα και προπάντων, άσε τον να νιώσει ο αρχηγός, αφού τόσο πολύ του αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Μη περιμένεις ο Ταύρος να σε συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή που θα σε δει! Κάτσε πρώτα να σε δει καμιά 20αριά φορές, αλλά και να το σκεφτεί πρώτα καλά και στη συνέχεια βλέπουμε… Ε, ναι λοιπόν, ο Ταύρος είναι καχύποπτος, επιφυλακτικός, συγκρατημένος και θέλει σε όλα τον χρόνο του

! Δεν συμπαθεί, αλλά και δεν αντιπαθεί εύκολα τους ανθρώπους, όμως όταν κάτι από τα δύο συμβεί, τότε η απόφασή του θα είναι και αμετάκλητη! Ο Ταύρος θέλει χρόνο και προπάντων πράξεις, για να αφιερώσει την συμπάθειά του.

Έτσι λοιπόν, για να κερδίσεις την εύνοιά του, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Δείξε συνέπεια, γλυκύτητα, ενδιαφέρον και ευγένεια απέναντί του και ο χρόνος θα είναι ο σύμμαχος, για να καταφέρεις να τον κερδίσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, αλλά και διαφορετικός, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Δίδυμος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός αλλά και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Μάλιστα, του αρέσει πολύ να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους, τους οποίους και συμπαθεί πολύ εύκολα από την πρώτη στιγμή!

Δεν δείχνει αντιπάθεια για άτομα που γνωρίζει, απλά μπορεί κάποιες στιγμές να είναι αδιάφορος ή να βαριέται, αν δεν μπορεί να έχει μία καλή επικοινωνία μαζί τους!

Για να κερδίσεις λοιπόν την εύνοιά του, αρκεί να έχεις άποψη και να μην παριστάνεις τον «ξερόλα», γιατί ο Δίδυμος είναι ο παντογνώστης και δεν γίνεται να του πάρεις αυτή τη θέση! Επιπλέον, όσο περισσότερο τον κάνεις να γελάει και του βγάζεις το παιδί που κρύβει μέσα του, τόσο περισσότερο θα σε συμπαθήσει!