Κάνε τα παρακάτω βήματα και άσε τον να σε σκέφτεται συνέχεια και να μη μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του. Σκέψου ότι σου αξίζει και ότι μπορείς να τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια.

Λίγο μυστήριο

Το να του τα λες όλα σα να του δίνεις αναφορά για το παραμικρό, δεν είναι και η πιο σωστή κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις γιατί σε καθιστά αρκετά δεδομένη.

Κλισέ, αλλά πάρα πολύ σημαντικό και αληθινό. Το να είσαι ανοιχτό βιβλίο – όσο κι αν λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις – μπορεί να πάει την σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Αν θέλεις πραγματικά να παίξεις μαζί του, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην είσαι απόλυτα ανοιχτή. Μίλα για τον εαυτό σου, αλλά χωρίς τις λεπτομέρειες. Τόνισε τις εμπειρίες σου, αλλά χωρίς να φαίνεσαι σαν προφίλ στο Instagram—ψεύτικη, εννοούμε.

Μην είσαι συνέχεια διαθέσιμη

Έχεις και την προσωπική σου ζωή και χρόνοπ -υποτίθεται- και καλό είναι να το καταλαβαίνει και ο άλλος αυτό. Πρακτικά κάνεις και αυτά που ικανοποιούν αποκλειστικά εσένα.

Αν απαντάς μέσα σε νανοδευτερόλεπτα κάθε φορά που σου στέλνει, απλά δίνεις την εικόνα ότι περιμένεις μέρα-νύχτα τα μηνύματά του και δεν έχεις ζωή. Αντ’ αυτού, δείξ’ του ότι όχι μόνο έχεις ζωή, αλλά την απολαμβάνεις κιόλας. Μετάφραση: Βγες έξω, κάνε ό,τι θες να κάνεις, και άφησέ τον να είναι μια… ασχολία για τον ελεύθερό σου χρόνο.

Αυτοπεποίθηση

Είναι γνωστό ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα συμπεριφορικό χαρακτηριστικό που έλκει τους ανθρώπους από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα γίνει εμφανής.

Κάθε μέρα που ξυπνάς, να θυμίζεις στον εαυτό σου ότι είσαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του. Εντάξει, αυτό ήταν τραβηγμένο, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς την αξία σου, και ότι είσαι όντως ένας άνθρωπος με χαρίσματα, με προσωπικότητα και με ενδιαφέροντα, και πως ο καθένας θα ήταν τυχερός αν σε είχε. Πίστεψέ μας, αυτό βγαίνει όντως προς τα έξω.