Καλεσμένος στην εκπομπή της της Ναταλίας Γερμανού, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (1/3), ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε στα θεατρικά του δεδομένα για τη φετινή σεζόν,  αλλά και στην ιδιαίτερη μακρόχρονη φιλία που έχει αναπτύξει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Αφορμή για την γλυκιά εξομολόγηση του ηθοποιού ήταν η συνεργασία στην παράσταση “Lulu”, η οποία παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στο πρώτο μισό της σεζόν.

«Είναι η δεύτερη φορά μετά την “Ελεύθερη Κατάδυση”. Θεατρικά η πρώτη. Έχουμε παραμείνει πάρα πολύ ισχυροί και δυνατοί φίλοι. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα με πάρει 00:05 για τα γενέθλια μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Είναι απίστευτο μετά από 22 χρόνια να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι η Καρυοφυλλιά! Μοναδικό, 00:05» πρόσθεσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Για μια περίοδο είχαμε απομακρυνθεί και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο, θα ήταν απάνθρωπο να μην συνέβαινε για την ψυχή του καθενός μας.

Πολύ γρήγορα, όμως, έδειξε μια τρομερή ανωτερότητα και πραγματικά αυτό συντήρησε μια έντονη φιλία και εδώ είμαστε για να ξεπερνάμε κάθε κατάσταση γιατί ο εγωισμός μας πνίγεται και μέσα από ένα ισχυρό πλήγμα συχνά δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως θα έπρεπε» είπε ακόμα ο δημοφιλής ηθοποίος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης:

https://youtu.be/dE9dsq0LLuM