Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε πρόσφατα στο Λονδίνο όπου και συνάντησε τον Τζον Μπον Τζόβι στο Abbey Road Studios, όπου ο ροκ σταρ ηχογράφησε ένα ιδιαίτερο single για τo Invictus Games Foundation.

O 35χρονος πρίγκιπας Χάρι υποδέχτηκε τον αμερικανό ροκ σταρ, τον συνόδευσε στο στούντιο ηχογράφησης, ενώ επιχείρησε να τραγουδήσει μαζί του.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό των «Susex Royal» στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι το ρίχνει στο τραγούδι,

Στην ηχογράφηση συμμετείχε και η Invictus Games χορωδία και ο πρίγκιπας Χάρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη αυτής.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Unbroken» και το στούντιο όπου έλαβε χώρα η ηχογράφηση έχει βαριά ιστορία καθώς εκεί είχαν ηχογραφήσει οι Beatles ένα από τα τελευταία album τους.

Το νέο όνομα του Χάρι και ο «νονός» Τζον Μπον Τζόβι

Όσοι ακόμα δυσκολεύονται να βρουν τρόπο για να μιλήσουν για τον πρίγκιπα Χάρι από τότε που ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τα βασιλικά αξιώματά του, ο Τζον Μπον Τζόβι φαίνεται πως έχει την απάντηση.

Ο ροκ σταρ Τζον Μπον Τζόβι αστειευόμενος αποκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι: «Ο καλλιτέχνης που ήταν παλαιότερα γνωστός ως πρίγκιπας», ενώ μιλούσε στο «The Zoe Ball Show Show».

Ο Τζον Μπον Τζόβι βρέθηκε καλεσμένος σε ραδιοφωνικό στούντιο για να προωθήσει το πιο πρόσφατο single του συγκροτήματος, «Limitless» και το επερχόμενο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο ίδιος ανέλυσε επίσης την ανακοίνωσή του από την περασμένη εβδομάδα ότι θα συνεργαστεί με τον πρίγκιπα Χάρι και το Games Invictus Foundation για ένα ειδικό πρότζεκτ.

«Κάνατε μια σημαντική ανακοίνωση ότι θα συνεργαστείτε με τον πρίγκηπα Χάρι», δήλωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Ναι, με τον καλλιτέχνη, παλαιότερα γνωστό ως πρίγκιπα» απάντησε ο Τζον Μπον Τζόβι γελώντας και συγκρίνοντας την έξοδο του Χάρι από την βασιλική οικογένεια, με την περίοδο που ο τραγουδιστής Prince άλλαξε το όνομά του και το αντικατέστησε με το σύμβολο της αγάπης στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον πρίγκιπα Χάρι και πως προέκυψε ο Τζον Μπον Τζόβι ο οποίος είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις, εξήγησε:

«Μου ζητήθηκε να γράψω ένα τραγούδι για ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στην Αμερική για στρατιώτες με διαταραχή μετατραυματικού στρες, (PTSD). Παρ’ όλο που δεν είχα υπηρετήσει ποτέ στο στρατό, η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ και έτσι ήταν ένα θέμα που γνώριζα, αλλά όχι από πρώτο χέρι» τόνισε.

«Έστειλα το τραγούδι στον πρίγκιπα Χάρι τον Αύγουστο – σκέφτηκα ότι για τους αγώνες για τραυματίες πολέμου, Invictus Games θα μπορούσε να είναι πολύ ισχυρό. Χρειάστηκε χρόνο για να το ακούσει και ήρθε σε επαφή μαζί μου. Και υπό το πρίσμα όλων όσων έχουν συμβεί στη ζωή του, το γεγονός ότι επέστρεψε σε αυτό τον σκοπό και είναι το πρώτο πράγμα που υπάρχει στη λίστα του, νομίζω ότι ήταν πολύ ξεχωριστό» σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο Τζον Μπον Τζόβι ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζουν μια νέα εκδοχή του τραγουδιού του, «Unbroken».

«Ξαναγράφουμε το τραγούδι με τη χορωδία Invictus και έτσι οι στρατιώτες θα τραγουδήσουν το τραγούδι» είπε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Θα το κυκλοφορήσουμε ως δίσκο και τα έσοδα θα διατεθούν στους αγώνες Invictus. Ο Χάρι θα είναι στο studio μαζί μου και θα το ξαναηχογραφήσουμε».