Οι δυσκολίες της ερωτικής διέγερσης είναι κάτι το οποίο δε θεωρείται δεδομένο για πολλές γυναίκες. Αρκετοί είναι οι άντρες που οφείλουν να ξέρουν τι είναι αυτό που αρέσει στη σύντροφό τους.

Κάντε πρόγραμμα για το σεξ

Σίγουρα, η ιδέα του προγραμματισμού του σεξ δεν ακούγεται πολύ ωραία, αλλά μπορεί να βοηθήσει να κρατηθούν τα πράγματα σε καλό δρόμο. Η ζωή είναι αγχωτική. Οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι.

Και πάρα πολύ συχνά, το σεξ είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να βρεθούν χαμηλότερα στον κατάλογο προτεραιοτήτων μας. Η τοποθέτηση του σεξ στο ημερολόγιο μπορεί να βοηθήσει στην επανατοποθέτηση του στο επάνω μέρος. Εκτός αυτού, γνωρίζοντας τι σας περιμένει αργότερα σας δίνει κάτι διασκεδαστικό να κοιτάξετε μπροστά σας όλη την ημέρα.

Ολοκληρώστε πριν το σεξ

Εάν ανησυχείτε για οργασμό πολύ σύντομα κατά τη διάρκεια του σεξ, δοκιμάστε να ξεκινήσετε εκ των προτέρων.

Μετά την εκσπερμάτιση, οι άνδρες βιώνουν μια χρονική περίοδο κατά την οποία το σώμα μπορεί να αναρρώσει και να αναπληρώσει τον επόμενο οργασμό. Οι πιθανότητες είναι, έχοντας μια μετάβαση κατευθείαν στο σεξ, αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να διαρκέσει λίγο περισσότερο με το σύντροφό σας.

Ερωτικά παιχνίδια

Μια καλή πλειοψηφία των γυναικών χρειάζεται τη διέγερση της κλειτορίδας για να μπορέσει να έρθει σε οργασμό. Και αυτή η διέγερση να είναι ισχυρή. Όπως, έναν καλό δονητή.

Σκεφτείτε να πάρετε ένα μικρό δονητή, που δεν είναι και ακριβός και βολεύει. Δοκιμάστε να το αποφύγετε την επόμενη φορά που κάνετε σεξ. Θα της δώσει την ένταση που απαιτείται συνήθως για να επιτύχει τον οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.