Η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά βύθισε σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα που τον αγάπησε μέσα από τις ταινίες και τη λαμπερή του προσωπικότητα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Κώστα Βουτσά, η οποία έγινε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, ήταν οι κόρες του, Θεοδώρα και Νικολέττα Βουτσά.

Μετά την κηδεία του Κώστα Βουτσά, οι δύο κοπέλες θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του ηθοποιού με ένα τρόπο που ο ίδιος θα εκτιμούσε αρκετά.

«Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ήταν όλα πολύ ωραία, αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το θέατρο. Γι’ αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- Λάκη Λαζόπουλο.

Πήγαμε στο θέατρο και είδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατί ο μπαμπάς δεν έκλαιγε, γελούσε.

Και γελούσε πιο πολύ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ. «Μια μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη!» Σας ευχαριστούμε πολύ Λάκη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο.Με αγάπη, οι κόρες του, Θεοδώρα και Νικκο» έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη βραδιά.