Η παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κιλά της

https://www.instagram.com/p/BwCmeTcHWTo/

«Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου»

«Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου. Απόδειξη πως και στο Globetrotters βγήκα και με μαγιό, έκανα και τις τρέλες μου. Δεν είναι τα κιλά αυτό που με σταματάει να πάω μπροστά. Γιατί πολλές γυναίκες το έχουν και καθεμιά για το δικό της λόγο. Ναι έχω τα κιλά μου, τα οποία πέρασα μια φάση που για δικούς μου λόγους τα πήρα»

View this post on Instagram

Και ποια είμαι εγώ που θα πω την γνώμη μου για κάποιον άλλον; Και ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Και ποια είμαι εγώ που θα φέρω λύπη στην ψυχή κάποιου ή θα θέλω να τον επηρεάσω για το οτιδήποτε; Ένας κόκκος είμαι μέσα σε μια πελώρια έρημο που αν θέλω πραγματικά να προσφέρω κάτι θα το πετύχω ΜΟΝΟ αν δώσω απέραντη αγάπη κι ένα χαμόγελο βαθιάς ευγνωμοσύνης που Αυτός εκεί ψηλά μου επιτρέπει να έχω την υγεία μου, την λατρεμένη μου οικογένεια, την δύναμη να δημιουργώ και να κοιτώ κατάματα τον ουρανό ενώ με λούζει ο ήλιος. Όλα μπορείς να τ’ αλλάξεις στη ζωή σου αρκεί να καταλάβεις πόσο τυχερός είσαι που ζεις κι έχεις την ευκαιρία!!!❤️

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

«Θέλω να τα χάσω, όχι γιατί προστάζει το πρότυπο της παρουσιάστριας»

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι και καλοφαγού. Θέλω να τα χάσω όμως. Όχι γιατί προστάζει το πρότυπο της παρουσιάστριας να χάσεις τα κιλά σου. Αλλά γιατί μπορεί να αισθάνομαι εγώ καλύτερα. Μπορεί να μη μου μπαίνουν τα παλιά μου ρούχα…» εξήγησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: