Πίνεις λίγο παραπάνω, «και καλά» για να ξεχάσεις και χωρίς να το καλοσκεφτείς καταλήγεις να του στείλεις μήνυμα.

Το ζώδιό σου είναι εκείνο που ορίζει το περιεχόμενο του μηνύματος και από το οποίο σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται η μεταμεσονύκτια έμπνευσή σου.

Κριός

Κατευθείαν στο ψητό. Αν είσαι Κριός και θέλεις να δεις τον πρώην σου, δε θα πιάσεις ψιλοκουβέντα. Το πιο πιθανό είναι να του στείλεις location και να του προτείνεις να έρθει να σε βρει.

Ταύρος

Ως ξεροκέφαλος Ταύρος, μάλλον θα ανοίξεις συζήτηση για κάτι που διαφωνούσατε, γιατί εννοείται πως για σένα δεν έχει αλλάξει αυτό. Κάτι του στυλ: «Θέλω να ξέρεις ότι πήγα στην πιτσαρία κοντά στη δουλειά σου και για μία ακόμη φορά έβαλαν ελάχιστο τυρί». Όχι που θα ξέφευγες από το αγαπημένο σου θέμα, το φαγητό…

Δίδυμος

Συχνά σου είναι δύσκολο να πάρεις μία απόφαση και να την τηρήσεις. Στο χωρισμό που μπορεί εσύ να προκάλεσες, ενδέχεται να μην ξέρεις τι θέλεις από τον πρώην σου. Οπότε ένα «Τι κάνεις μετά» αρκεί.

Καρκίνος

«Ο χρόνος που περάσαμε μαζί είχε μεγάλη σημασία για μένα και θα σ’αγαπάω πάντα. Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος όσο προχωράς παρακάτω». Υποτίθεται ότι ως Καρκίνος δεν κρατάς κακία και θες ο άλλος να είναι καλά. Προφανώς και δεν πιστεύουμε την κλασσική χειριστική τακτική της επίκλησης στο συναίσθημα που τόσο αγαπάς.

Λέων

«Παρατήρησα ότι με έκανες unfollow στο Instagram. Για ποιο λόγο;»
Κανείς δεν κάνει unfollow το Λέοντα, ακούς; Ούτε ο Θεός ο ίδιος. Πόσω μάλλον όταν θέλει να βλέπεις τις σέξι σέλφι που ανεβάζει κάθε τόσο.

Παρθένος

«Γεια! Είμαι έξω με φίλους και λέμε να πάμε στο στέκι. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι κι εσύ εκεί. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι είναι όλα εντάξει μεταξύ μας και ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα». Ο Παρθένος κλασσικά, θέλει να ακολουθεί το σχέδιο που έχει στο μυαλό του. Προτιμά να είναι ευθύς με μία ελαφριά δόση διπλωματίας, ειδικά στον πρώην που δεν του περνάει αδιάφορος.

Ζυγός

«Λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν και ελπίζω να μη μου κρατάς κακία». Η ανασφάλεια του Ζυγού ότι ο πρώην δεν τον αγαπάει πια -έστω και σαν άνθρωπο- υπερέχει του εγώ του.

Σκορπιός

Αν και το πιο πιθανό είναι να κάνεις ότι ο πρώην δεν υπήρξε ποτέ, ακόμα κι αν θέλεις επανασύνδεση, το πιο πιθανό είναι να το κάνεις εκφράζοντας το θυμό σου α λα Ελένη Χατζίδου.
«Είσαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο τρόπος που μου φέρθηκες δεν ήταν εντάξει. Δε θα το ξεπεράσω ποτέ και ελπίζω να μπορέσεις να δεις τα χάλια σου και πόσο κακό κάνουν στους ανθρώπους γύρω σου», είναι μια καλή αρχή σύμφωνα με το σκεπτικό σου.

Τοξότης

Βαριέται να ασχοληθεί με όσα σας έφτασαν σε αυτό το σημείο γιατί έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει. Επομένως, ένα «Τι κάνεις; Έχουμε καιρό να τα πούμε…» σου είναι πολύ για τα δεδομένα του.

Αιγόκερως

«Ήθελα να σου πω ότι τελικά την πήρα την προαγωγή που λέγαμε. Ελπίζω να είσαι κι εσύ καλά». Ο κολλημένος με τη μπάλα (την καριέρα εν προκειμένω) Αιγόκερως θα χρησιμοποιήσει ως κλαδί ελιάς το πεδίο που τον κάνει να αισθάνεται περισσότερο άνετα, δηλαδή τη δουλειά του.

Υδροχόος

«Θα ήθελα να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο το λήξαμε. Νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά να σου πω». Θέλεις να έχεις την τελευταία λέξη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πεις στον άλλον τις δικαιολογίες με τις οποίες καθησυχάζεις τον εαυτό σου ότι εσύ όπως πάντα δε φταις πουθενά.

Ιχθείς

«Πίνω κρασί και ακούω εκείνο το τραγούδι της Norah Jones που τόσο αγαπούσες. Σε βλέπω ακόμα στα όνειρά μου». Ως ρομαντικοί και ονειροπόλοι, οι Ιχθείς επί χρόνια σκέφτονται τις πρώην σχέσεις τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το παραδεχτούν κιόλας.