Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος χώρισαν μετά από  τρεις μήνες σχέσης!

Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή και έγινε πριν μερικές ημέρες, αφού η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε στο Λονδίνο με σκοπό να κυνηγήσει μια καριέρα στο χώρο της μόδας ως μοντέλο.

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και δεν αποκλείεται στο μέλλον, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το ζευγάρι παραδέχθηκε πως γνωρίζει ότι αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης, καθώς τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις από απόσταση.

Η Μαρία Αντωνά από την εκπομπή Happy Day μίλησε με τον ίδιο τον Γιώργο Λάγιο και όπως αποκάλυψε:

«Τελικά χώρισαν πριν από μερικές μέρες. Μου το διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος, τον οποίο συνάντησα πριν από λίγες μέρες. Μου είπε ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Έχουν χωρίσει πολύ φιλικά.

Ήταν σχεδόν τρεις μήνες μαζί, αλλά από ό,τι φαίνεται, αυτή η σχέση κάπου εδώ τελείωσε. Βέβαια, ο Γιώργος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανά είναι μαζί, γιατί δεν έχουν χωρίσει άσχημα.

Χώρισαν γιατί πιστεύουν πως οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Η Κάτια παίρνοντας την απόφαση να πάει στο Λονδίνο έφερε μια περίεργη μεταξύ τους συζήτηση…».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: