Ένα συγκινητικό μήνυμα για τις κρίσιμες στιγμές που περνά όλος ο πλανήτης με τον κοροναϊό έστειλε η Ελένη Φουρέιρα, παροτρύνοντας, παράλληλα, τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι.

Η καθημερινότητα όλων των Ελλήνων αλλά και εκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο, που δίνουν τη δική τους μάχη κόντρα στην πανδημία του κοροναϊού, έχει αλλάξει δραματικά.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, δανείζεται ένα κείμενο της Kitty O’Meara, προκειμένου να στείλει το δικό της μήνυμα για αυτή την κρίσιμη μάχη.

«Και οι άνθρωποι έμειναν σπίτι. Και διάβαζαν βιβλία και άκουγαν και ξεκουράζονταν και γυμνάζονταν και έκαναν τέχνη και έπαιζαν παιχνίδια και μάθαιναν νέους τρόπους για να υπάρχουν.

Και άκουσαν ακόμα πιο βαθιά… Κάποιοι διαλογίζονταν, κάποιοι προσεύχονταν, κάποιοι χόρευαν. Κάποιοι συνάντησαν τις σκιές τους.

Και οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά. Και οι άνθρωποι θεραπεύτηκαν. Και χωρίς ανθρώπους που ζουν σε αδαείς, επικίνδυνους, ανόητους και χωρίς καρδιά τρόπους, η γη άρχισε να θεραπεύεται.

Και όταν ο κίνδυνος πέρασε και οι άνθρωποι βρέθηκαν και πάλι, πενθούσαν για τις απώλειές τους, έκαναν νέες επιλογές και ονειρεύτηκαν νέες εικόνες και δημιούργησαν νέους τρόπους για να ζήσουν και να θεραπεύσουν τη γη πλήρως, όπως είχαν θεραπευτεί».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram: