Ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης εδώ και 12 ημέρες βρίσκεται σε απομόνωση καθώς ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που ανακοίνωσε πως έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Την σχετική ανακοίνωση είχε κάνει μάλιστα ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του στα social media.

View this post on Instagram

💪🏻🙏🏻

A post shared by Thodoris Ferris (@thodorisferris) on

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του ως φορέας του ιού.

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά.

Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος… Αυτό θέλω να πιστεύω. Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά.

Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές, θεωρώ, ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο.

Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε», είπε ο Θοδωρής Φέρρης, ενώ αποκάλυψε πως πιθανότατα κόλλησε τον κοροναϊό από συνεργάτη του, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

«Προσέχουμε σαν τα μάτια μας τις ευπαθείς ομάδες, όπως και εγώ προσέχω πάρα πολύ τη μητέρα μου», είπε στο τέλος ο Θοδωρής Φέρρης δείχνοντας υπευθυνότητα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Θοδωρής Φέρρης:

https://www.youtube.com/watch?v=OKyMjzLVOfQ