Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έχασε την περασμένη Δευτέρα τον αγαπημένο της πατέρα.

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επανήλθε διαδικτυακά θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της για το πλήθος των μηνυμάτων υποστήριξης, μέσω Facebook.

«Θα ήθελα μέσα απ την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη»

«Θα ήθελα μέσα απ την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δώσατε με τις είχες σας για την απώλεια του πάτερα μου. Θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα προσωπικά και είχα αρχίσει να το κάνω μέχρι που το fb μου το απαγόρευσε λέγοντας ότι μπορεί να είναι spam (ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε!!!)” σημείωσε, αρχικά, στο μήνυμα της.

“Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμα στο σπίτι του, έχοντας πάρει πολλή αγάπη, φροντίδα, νοιάξιμο από τη μητέρα μου κυρίως άλλα και από μας. Το ότι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό αλλά πάντα θα υπάρχει ζωντανά μέσα στην καρδιά και στη σκέψη μου. Όλες οι αναμνήσεις από εκείνον θα με ακολουθούν για πάντα στη ζωή μου και κάθε φορά που θα τον σκέφτομαι θα χαμογελάω τρυφερά, γιατί αυτό μου έρχεται σαν πρώτη αντίδραση

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και το τέλος αυτού του σκληρού συμπαντικού μαθήματος που τώρα βιώνουμε να μας βρει γερούς και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους» κατέληξε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.