Η πανδημία του κοροναϊού έχει προκαλέσει μείωση των αποθεμάτων αίματος, με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) να απευθύνει έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες, σε συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών, αλλά κυρίως στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων να συνεχίσουν τις οργανωμένες δράσεις για αιμοδοσία προκειμένου να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα.

Σε αυτή την έκκληση ανταποκρίθηκε το Εθνικό Θέατρο και ο σύλλογος εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου, οργανώνοντας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» εθελοντική αιμοδοσία.

Σε αυτή συμμετείχε και ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος «έσπασε» για λίγο την καραντίνα και βγήκε από το σπίτι προκειμένου να δώσει αίμα.

«Μένουμε σπίτι και όταν χρειαστεί να βγούμε κάνουμε κάτι χρήσιμο για τον αυτό μας ή για τους άλλους.

Το @ethniko_theatro_ καθώς και το σωματείο εργαζομένων εθνικού θεάτρου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»,οργάνωσαν διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας,στο θέατρο Rex, Πανεπιστημίου 48, σήμερα πρωταπριλιά και αύριο από τις 10.00-14.00.

Υπάρχει συνεργείο αιμοδοσίας,άπλετος χώρος,με καμμία πιθανότητα συνωστισμού καθώς και τα απαραίτητα γάντια,μάσκες και αντισηπτικά.

Καλέστε στο 210-5288277 για το αυριανό σας ραντεβού και καλή βολτάδα,στην άδεια Αθήνα…ΑΑΑ!!!

Στο τέλος πατατάκια και πορτοκαλάδα κερασμένα απ το κατάστημα, για την απαιτούμενη αναστήλωση.

Αύριο το λοιπόν, μάγκες και μάγκισες,δίνουμε απ αυτό που μας περισσεύει.Απ το αίμα μας.Για να σώσουμε.Για να νιώσουμε. Αμε» έγραψε στα social media ο Γιώργος

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης στοnν προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

View this post on Instagram

#μένουμεσπίτι και όταν χρειαστεί να βγούμε κάνουμε κάτι χρήσιμο για τον αυτό μας ή για τους άλλους.Το @ethniko_theatro_ καθώς και το σωματείο εργαζομένων εθνικού θεάτρου,σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»,οργάνωσαν διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας,στο θέατρο Rex,Πανεπιστημίου 48,σήμερα πρωταπριλιά και αύριο από τις 10.00-14.00.Υπάρχει συνεργείο αιμοδοσίας,άπλετος χώρος,με καμμία πιθανότητα συνωστισμού καθώς και τα απαραίτητα γάντια,μάσκες και αντισηπτικά.Καλέστε στο 210-5288277 για το αυριανό σας ραντεβού και καλή βολτάδα,στην άδεια Αθήνα…ΑΑΑ!!!Στο τέλος πατατάκια και πορτοκαλάδα κερασμένα απ το κατάστημα, για την απαιτούμενη αναστήλωση.Αύριο το λοιπόν, μάγκες και μάγκισες,δίνουμε απ αυτό που μας περισσεύει.Απ το αίμα μας.Για να σώσουμε.Για να νιώσουμε .Αμε!!! #blood #donateblood #humanity #give #life #puravida #masketeer #light

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on