Μακάρι να ήταν ένα κακό όνειρο αλλά δυστυχώς δεν είναι. Στις 26 Ιανουαρίου, ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κορούλα του, Τζιάνα και άλλοι επτά άνθρωποι χάθηκαν όταν το ιδιωτικό ελικόπτερο του θρύλου του NBA έπεσε σε λόφο, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Η Βανέσα Μπράιαντ, χήρα του Κόπι με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων (13 Απριλίου 2016) από τη μέρα που ο μύθος των Λέικερς αποσύρθηκε από τα παρκέ, εξέφρασε την ανυπόληπτη θλίψη της στο Instagram.

«Ο σύζυγός μου εργάστηκε ακούραστα εδώ και 20 χρόνια και έδωσε τα πάντα. Αυτό που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και μαζί μου για να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε σημαντικό βήμα και στιγμή στις ζωές των θυγατέρων μας. Ήταν σε θέση να επωφεληθεί 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση», έγραψε.

«Έχουμε δύο ακόμη κόρες, κέρδισε ένα Όσκαρ, άνοιξε το Granity Studios, έγινε μπεστ σέλερ και προπονούσε την ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα εκείνη την εποχή. Εκείνη δούλευε σκληρά και έδωσε τα πάντα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως και ο μπαμπάς της. Εύχομαι κάθε στιγμή να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα», πρόσθεσε.

Δείτε την δημοσίευση

https://www.instagram.com/p/B-7erxtDRAB/

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: