Τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν αυτό το διάστημα ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Πέρσι τον Σεπτέμβριο ο Χάρης Χριστόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Ανίτα Μπραντ μετά από 15 χρόνια σχέσης, ενώ τώρα το ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία με την άφιξη ενός νέου μέλους.

Ο γνωστός φωτογράφος γιόρτασε τα γενέθλιά του και η εγκυμονούσα σύζυγός του, του ευχήθηκε χρόνια πολλά, όχι με τούρτα αλλά με το αγαπημένο γλυκό του Χάρη Χριστόπουλου.

Έτσι ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο στο οποίο φυσικά δεν παρέλειψε να προσθέσει κι ένα κεράκι ήταν η έκπληξη που επιφύλασσε για τα γενέθλια του αγαπημένου της η Ανίτα Μπραντ, λίγο πριν υποδεχτούν στη ζωή τους, το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Κορίτσια απόψε δεν θα κάνουμε live, η μέρα αυτή ανήκει στον Χαρούλη μου που έχει γενέθλια αν και δεν του αρέσει να τα γιορτάζει ούτε τούρτα αγαπημένη έχει, αλλά σε ένα γαλακτομπούρεκο δεν θα πει ποτέ όχι. Άντρας και γλυκό παλιάς κοπής», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το τρυφερό βίντεο η Ανίτα.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Ανίτα Μπραντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: