Η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για όλα!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ζήνα Κουτσελίνη παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί απειλές, αλλά μίλησε και για την γυναικεία κακοποίηση.

Έχετε ποτέ δεχτεί πιέσεις ή απειλές για να μη βγάλετε κάποιο θέμα;

«Ναι, με έχουν απειλήσει, αλλά εγώ τις απειλές δεν τις φοβήθηκα ποτέ. Χτυπάς, π.χ., τη γυναίκα σου και όταν μαθαίνεις πως θα έρθει σε μένα να το εξομολογηθεί απειλείς κι εμένα. Εδώ το κάνεις στη γυναίκα σου, σε μένα δεν θα το κάνεις; Ε, αυτός που έχει στο DNA του τον εκβιασμό εμένα δεν με φοβίζει. Είναι τζάμπα «μάγκας». Στη ζωή μου έχω περάσει τόσο δύσκολα μέσα στην ίδια μου την οικογένεια, που οι εκβιασμοί των άλλων δεν με επηρεάζουν».

Γι’ αυτό έχετε και μια ευαισθησία σε γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση ή έχουν πέσει θύματα φόνου;

«Κι όμως, στην εκπομπή ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς δεν κατηγορούμε. Δεν ερχόμαστε να κρίνουμε τον θύτη, γιατί δεν ξέρουμε την πορεία της ζωής του, παρά μόνο τη «στιγμή» Ερχόμαστε να περιγράφουμε τη συγκεκριμένη συνθήκη. Γι’ αυτό το “κατηγορώ” σε μας δεν υπάρχει, γιατί ξέρουμε πως ο θύτης μπορεί στο παρελθόν να έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα. Στα μάτια των άλλων όμως θα είναι για πάντα ο θύτης. Από την άλλη, εγώ αυτές τις γυναίκες τις αγαπώ και τις σέβομαι, γιατί έχω ζήσει την κακοποίηση στην οικογένειά μου. Υπάρχει αυτό το κομμάτι της ζωής μου που δεν έχω ακόμα βρει τη δύναμη να το μοιραστώ με τον κόσμο.