Θα χρειαστούμε:

 

2 φλ. αλεύρι

2 φλ. φρέσκο γάλα

2 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. ζάχαρη

 

Πώς θα τις φτιάξουμε:

 

Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή μίξερ. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το αλάτι, τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Η ζύμη μας είναι έτοιμη για να τη ρίξουμε στο τηγάνι ή στην κρεπιέρα.

*Όσο είναι ακόμη ζεστές αλείψτε τις με πραλίνα σοκολάτας και γεμίστε τις με κομμάτια φράουλας για έξτρα απόλαυση

Δείτε επίσης: