Είναι γνωστό πως ο Δίδυμος δεν ταιριάζει ερωτικά με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού κύκλου.

Μόνο με τρία συγκεκριμένα ζώδια θα μπορούσε να απολαύσει πραγματικά την ερωτική επαφή και να είναι για εκείνον μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πάντα. Εάν συνευρεθεί με ένα από τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα.. αναστενάξουν οι σουμιέδες».

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σκέφτεσαι «μα καλά, τι κοινό έχει ο Δίδυμος με τον Κριό»; Μπορεί να μην έχουν όντως πολλά κοινά, ωστόσο όταν μιλάμε για σεξ και χημεία στο κρεβάτι, αυτά τα δυο ζώδια μπορούν να προκαλέσουν… «έκρηξη». Η ελευθερία είναι ακριβώς αυτή που τα ενώνει. Όπως επίσης και η περιέργεια στο να δοκιμάσουν νέα πράγματα, καινούργιες στάσεις και… παιχνίδια. Ο ένας ιντριγκάρει το μυαλό του άλλου. Και επειδή είναι το ένα ζώδιο του αέρα και το άλλο ζώδιο της φωτιάς, καταλαβαίνετε ότι η «πυρκαγιά» δεν σβήνει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που κάνει τον Δίδυμο να «παίρνει φωτιά» στο κρεβάτι με μια Τοξοτίνα είναι η αίσθηση της ανεξαρτησίας και του… απεριόριστου που έχει μαζί της. Τα δυο αυτά ζώδια είναι υπέρ του… χαλαρού και ελεύθερου στοιχείου στις ανθρώπινες σχέσεις και έτσι στο κρεβάτι εκφράζονται χωρίς ενδοιασμούς. Ζουν για το τώρα και απολαμβάνουν τη στιγμή. Ας μην ξεχνάμε και αυτό που είπαμε λίγο πιο πάνω και για την Κριαρίνα και τα περί στοιχείων. Η Τοξοτίνα είναι επίσης ζώδιο της φωτιάς και όταν «μπλεχτεί» με τον Δίδυμο που είναι ζώδιο του αέρα, τότε είναι σαν να βλέπεις μια πυρκαγιά να εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα με 10 μποφόρ άνεμο!

ΙΧΘΥΕΣ

Με την  Ψαρίνα τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες δυο που αναφέραμε πιο πάνω. Η γυναίκα Ιχθύς είναι εκείνη που μπορεί να του εκπληρώσει κάθε ερωτική του φαντασίωση, όσο kinky ή προχωρημένη και αν είναι. Είναι αυτή που θα του… δείξει έναν κόσμο πιο αισθησιακό στο κομμάτι του σεξ και μαζί της θα βαδίσει σε μονοπάτια που ούτε με Σκορπίνα δεν θα πήγαινε. Η Ψαρίνα ενστικτωδώς θα καταλάβει τι θέλει ο Δίδυμος και να του το δώσει στο πιάτο. Επίσης και εκείνη δεν έχει όρια στο κρεβάτι και θέλει να δοκιμάζει νέες στάσεις και πρακτικές.