Άλλοι δηλώνουν υπέρμαχοι του γάμου και άλλοι τον αποφεύγουν με κάθε τρόπο. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του μοναδική σχέση με τη δέσμευση και τους όρκους αιώνιας πίστης και καλό θα είναι να διαβάσεις παρακάτω για να ξέρεις κάθε φορά τι έχεις να αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι κοινωνικοί και νοιάζονται για τις ανάγκες των άλλων με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ να αφιερωθούν σε ένα μοναδικό άτομο. Έχουν επίσης έναν γενικότερο φόβο να εκφράσουν τα συναισθήματα τους οπότε είναι μάλλον απίθανο να στεριώσουν σε μία σοβαρή σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, είναι το σύμβολο της συνεχούς περιπλάνησης. Δεν σταματά ποτέ τα ταξίδια και τον πειραματισμό, κατ’ επέκταση ο γάμος δεν είναι στα πλάνα του. Επειδή αγαπούν τον αυθορμητισμό και αναζητούν την περιπέτεια, δεν πρόκειται να δεσμευτούν εύκολα.

Παρθένος

Οι τελειομανείς Παρθένοι θα περάσουν από κόσκινο την σύντροφο τους και θα την αναγκάσουν να βελτιωθεί και να περάσει από πολλά τεστ μέχρι να προχωρήσουν στο γάμο. Έχουν την τάση να ακολουθούν το πλάνο τους και να αποφεύγουν αντιπερισπασμούς και ο γάμος πιθανότατα είναι ένας από αυτούς.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι κυνηγός. Γεμάτος όρεξη και ενέργεια, θα τρέξει όσο περισσότερο μακριά από το γάμο μπορεί για να ζήσει ελεύθερος και μάχιμος. Δεν έχουν την ικανότητα να ζήσουν χωρίς να έχουν πολλές «επιλογές» οπότε εάν ήλπιζες σε κάτι παραπάνω, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς περνούν πολύ ώρα κάνοντας όνειρα για την υπέροχη οικογένεια που θα φτιάξουν, τον τέλειο τους γάμο και όλα αυτά τα ωραία. Όταν έρθει όμως η κρίσιμη ώρα, ζορίζονται να θυσιάσουν την ελευθερία τους.  Ετοιμάσου για κρίση πανικού λίγο πριν την εκκλησία.

Κριός

Ο Κριός δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα, είναι ο πιο σταθερός από όλους. Ο γάμος είναι μία ταιριαστή συνθήκη για αυτόν αρκεί η σύντροφος του να αποδεχτεί την περηφάνια και τις ιδιοτροπίες του. Είναι ιδανικός σύντροφος και πολύ αγαπησιάρης.

Σκορπιός

Το πιο παθιασμένο ζώδιο του κύκλου είναι έτοιμο να παντρευτεί, να ορκιστεί, να εκφράσει με μανία την αγάπη του. Βέβαια, όλα αυτά σε περίπτωση που είναι απολύτως ερωτευμένος και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Για το Σκορπιό είναι όλα ή τίποτα, εάν σου ζητήσει να τον παντρευτείς το εννοεί.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι παραδοσιακοί. Ντύνονται, συμπεριφέρονται και δομούν τις σχέσεις τους με βάση την παλιά σχολή, άρα ο γάμος είναι στους στόχους τους. Ο γάμος για αυτούς είναι σαν συμμαχία που θα πάει τη ζωή τους ένα βήμα μπροστά.

Λέων

Τα λιοντάρια αγαπούν το ρομάντζο και ελπίζουν σε ένα παραμυθένιο, ρομαντικό, μικρό γάμο. Νιώθουν ολοκληρωμένοι όταν αφιερώνουν όλη τους την αγάπη και προσοχή σε έναν άνθρωπο για αυτό και θα πούνε το ναι στην αγαπημένη τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι παρακαλάνε να τους αγαπήσεις. Επιθυμούν να σε προσέχουν, να σε φροντίζουν και να χτίσουν μαζί σου μια αγαπημένη οικογένεια. Εάν ξεπεράσεις το γεγονός ότι ίσως μοιάζουν λίγο «καημένοι» και σε πνίγουν με την αγάπη τους, να ξέρεις πως θα είναι ιδανικοί και πιστοί σύζυγοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι έτοιμος για γάμο. Είναι ισορροπημένος και σίγουρος ενώ η ημέρα του γάμου του είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής του. Απολαμβάνουν κάθε πλευρά της ζωής των παντρεμένων από τα καβγαδάκια και τη ρουτίνα μέχρι τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης.