Το ραντεβού στο σπίτι για ένα ζευγάρι, είναι ένας εύκολος και ανέξοδος τρόπος για να ανανεώσει τη σχέση του.

Μπορεί δε να αναθερμάνει και την ερωτική του ζωή ειδικά αν κάνει αυτά που συστήνει η αστρολογία για κάθε ζώδιο:

Υδροχόος

Για όσους ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο που θεωρείται από τα πιο ασυγκράτητα, προτείνεται η εξερεύνηση μιας φαντασίωσης. Οι Υδροχόοι έχουν αμέτρητη περιέργεια και θα τους άρεσε να μοιραστούν μια φαντασίωση με τον άνθρωπό τους και να την εξερευνήσουν με το σύντροφό τους.

Ιχθύς

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είσαι τρομερά εφευρετικοί. Γι αυτούς προτείνεται μια ερωτική εφαρμογή.  Είτε η αφήγηση ερωτικών ιστοριών είτε το διάβασμά τους κάνουν τους Ιχθείς δημιουργικούς και ερωτικά δραστήριους.

Κριός

Οι Κριοί είναι ανταγωνιστικοί και περιπετειώδεις. Το ιδανικό ραντεβού στο σπίτι για αυτούς περιλαμβάνει κάποια ερωτικά παιχνίδια. Από προκλητικές παρτίδες με τράπουλα μέχρι σέξι Jenga, υπάρχουν πολλές επιλογές ώστε στο τέλος της βραδιάς να μην είναι μόνο ένας ο νικητής.

Ταύρος

Για τον Ταύρο που λατρεύει την περιποίηση δεν υπάρχει καλύτερο από ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο στη μπανιέρα. Απαραίτητη η συντροφιά του αγαπημένου προσώπου αλλά και τα κεριά για την ατμόσφαιρα.

Δίδυμος

Για τους Δίδυμους η αστρολογία προτείνει να  ρίξουν μια «ζαριά καλή»… ώστε να βρουν ένα τυχαίο site πορνογραφικού περιεχομένου.  Αυτό θα τους εμπνεύσει και θα ευχαριστήσει και τον αγαπημένο τους.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, μια αισθησιακή βραδιά με μασάζ θα ήταν το στοιχείο τους. Ως άτομα που λατρεύουν τη σωματική επαφή, το να κάνουν και να δεχτούν μασάζ, είναι κάτι που θα απογειώσει το ραντεβού.

Λέων

Για τον εγωκεντρικό Λέοντα, το ραντεβού στο σπίτι είναι η ευκαιρία να δώσει μια σέξι ερμηνεία που θα τον κάνει να λάμψει σαν αστέρι. Με λίγη ανεβαστική μουσική ένα αισθησιακό στριπτίζ θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση.

Παρθένος

Δεν έχει τη φήμη του βιτσιόζικου ζωδίου και τα συνηθισμένα είναι πιο δελεαστικά για τον Παρθένο από τις αλυσίδες και τα μαστίγια. Ωστόσο, το να δοκιμάσει το Κάμα Σούτρα,  με τον αγαπημένο του, μπορεί να δώσει στον Παρθένο την “οργάνωση” που ψάχνει ενώ ταυτόχρονα θα τον βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας του.

Ζυγός

Ο Ζυγός, ανταποκρίνεσαι καλύτερα στην εικόνα οπότε είναι πολύ πιθανό να απολαύσει μια βραδιά με μαραθώνιο ερωτικών ταινιών.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ηδονιστής και μπορεί να ανάψει από οτιδήποτε. Βέβαια αγαπά τη δημιουργικότητα στην κουζίνα. Το να φτιάξει ένα γεύμα με αφροδισιακά και φορώντας… απολύτως τίποτα είναι η τέλεια ιδέα για ένα σπιτικό ραντεβού.

Τοξότης

Ως εξερευνητές, οι Τοξότες πιθανότατα να είναι ανοιχτοί και στην ιδέα ενός σαδομαζοχιστικού role-playing. Είτε αποφασίσουν να επενδύσουν σε κάποια καινούργια ερωτικά βοηθήματα ή απλά να γίνουν δημιουργικοί θα απολαύσουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν την άγρια πλευρά τους, έχοντας πάντα τη συναίνεση του συντρόφου τους.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους δεν υπάρχει καλύτερο από το να φτιάξουν μια λίστα με ερωτικές εμπειρίες μαζί με τον αγαπημένο τους. Τίποτα δεν θα τους ενθουσιάσει περισσότερο από τα να βάλουν μερικά τικ στη λίστα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: