Αχ αυτός ο έρωτας…κάνει θαύματα όπως φαίνεται.

Καρκίνος με Καρκίνο

Είναι ο ιδανικός συνδυασμός, δεν πρόκειται να χωρίσουν ποτέ! Θα είναι πιστοί ο ένας στον άλλον και ερωτευμένοι κυριολεκτικά για πάντα. Είναι και οι δύο ευαίσθητοι, ενώ μια σχέση μεταξύ τους δύναται να οδηγήσει μέχρι και σε γάμο. Δεν υπάρχει πιο ιδανικό ζεύγος!

Λέων με Αιγόκερω

Αυτά τα δύο ζώδια μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Ανεξάρτητα αυτού ωστόσο, η σχέση τους θα κρατήσει για χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σέβεται ο ένας τον άλλον. Ο σεβασμός αυτός άπτεται στο πλαίσιο του χώρου και του χρόνου. Δε θα πιέζονται συναισθηματικά καθώς ο ένας αναγνωρίζει τις ανάγκες του άλλου.

Τοξότης με Τοξότη

Είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Η τάση του Τοξότη να ταξιδεύει συνέχεια από εδώ και από εκεί θα τον κάνει κουραστικό για τα περισσότερα ζώδια. Όμως όταν ένας Τοξότης μπει σε σχέση με Τοξότη, τότε θα ακολουθεί ο ένας τον άλλον σε νέες περιπέτειες.

Λέων με Κριό

Τα πάνε περίφημα. Θα είναι μαζί για χρόνια αν όχι για πάντα! Σέβονται το γεγονός ότι υπάρχει δουλειά και υποχρεώσεις. Ο Κριός δεν τον βαριέται καθόλου και θαυμάζει τις φιλοδοξίες του, από την άλλη ο Λέων βλέπει στον Κριό ένα ταίρι το οποίο θα θαυμάζει να βρίσκεται δίπλα του λόγω ότι κοιτάζει την καριέρα του.