Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/6) η Κόνι Μεταξά, όπου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής της ζωής.

Η Κόνι Μεταξά έχει ξεχωρίσει φέτος με τη συμμετοχή της μέσα από το μουσικό σόου του Just The 2 Of Us, ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως δεν θεωρεί τον εαυτό της τραγουδίστρια αλλά καλλιτέχνη.

Για το αν σκέφτεται τον γάμο, η Κόνι Μεταξά απάντησε ότι δεν το αποκλείει ενώ έδωσε και μια εικόνα για το ιδανικό νυφικό της.

«Δεν λέω όχι. Δεν είμαι και από τις κοπέλες που τρελαίνομαι και σκέφτομαι το νυφικό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν είναι ζηλιάρα στον τωρινό της σύντροφο – τον πολίστα Μάριο Καπότση – σχολιάζοντας παράλληλα και τις δυσκολίες μίας σχέσης εξ αποστάσεως.

«Είναι δύσκολο ειδικά για την αρχή αλλά λόγω δουλειάς είναι ωραίο να έχεις τον χώρο σου και λόγω δουλειάς είναι πιο εύκολο να βρεθούμε δηλαδή εγώ μπορώ να ταξιδέψω. Αλλά γενικά δύσκολο.

Δεν είμαι πλέον ζηλιάρα νομίζω πως φταίει ο άνθρωπος που είμαι μαζί τελικά δεν είχα εγώ το πρόβλημα.

Πολλές φορές με έχουν απατήσει και το έχω μάθει. Αυτές οι εμπειρίες σε κάνουν πιο δυνατό.

Εγώ όλο τα μαθαίνω, Έρχονται και μου λένε πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά .

Το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο την έχει κάνει πολύ αγαπητή στο κοινό, ωστόσο, έλκει αρκετές φορές και αρνητική κριτική, την οποία προσπαθεί να διαχειρίζεται με θετικότητα.

«Η Ελλάδα ίσως δεν είναι έτοιμη για κάτι τόσο εκρηκτικό αλλά δεν θα μείωνα το εκρηκτικό μέσα μου για να χωρέσω σε ένα κουτί. Αλλά θα προσπαθώ πάντα κάπως να προσαρμοστώ».

Σαν γυναίκα έχει αγκαλιάσει τη θηλυκότητά της και δεν διστάζει να εκφράζει τη σέξι της πλευρά πάντα με καλαίσθητο τρόπο όπως έκανε άλλωστε και στη φωτογράφισή της για το Playboy.

«Έχω ψιλοβαρεθεί τις φωτογραφίες στο Instagram. Θέλω να με εκφράζει αυτό που βγάζω.

Από τη στιγμή που μου έκαναν την πρόταση από την εταιρεία μου ήξερα ότι δεν είναι κάτι που θα με εκθέσει και νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως το είχα φανταστεί όταν άκουσα Playboy».

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: