Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/6) ο Νίκος Μουτσινάς, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να μπορέσει να υιοθετήσει ένα παιδί.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς, σε μία προσωπική εξομολόγηση του μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως έχει ξεκινήσει τις κινήσεις. Για την ακρίβεια, όπως εξήγησε, έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

«Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα, είναι πολύ πράγμα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που θα κάνει ένα “όπα”, δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων αρχικά.

Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι, γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε σχετικά ο Νίκος Μουτσινάς :

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, καθώς ο ίδιος πρόσφατα μάλιστα σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες.