Η ελευθερία και η ανεξαρτησία, που έρχονται όταν είσαι σόλο, μπορεί να είναι εξίσου ικανοποιητική με το να έχεις ένα σύντροφο. Τα ζώδια που λατρεύουν την single ζωή ευδοκιμούν, έχοντας άφθονο χώρο για να εξερευνήσουν πλήρως την ταυτότητά τους. Βρίσκουν το περιστασιακό ραντεβού να είναι γεμάτο από διασκεδαστικές περιπέτειες και εμπειρίες και δεν τους πειράζει αν δεν εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Λέων
Δεν υπάρχει τίποτα που ο Λέων αγαπά περισσότερο από το να είναι το κέντρο του σύμπαντός του. Παρόλο που συχνά χαρακτηρίζονται ως εγωιστές, ένας εξελιγμένος Λέων γνωρίζει αρκετά καλά ότι για να έχει όλη την απαιτούμενη προσοχή χρειάζεται ίσως περισσότερο από έναν σύντροφο. Η απαλλαγή από τη δέσμευση τούς επιτρέπει να απολαμβάνουν τη ρομαντική πλευρά ενός ευρέως φάσματος διαφορετικών ανθρώπων. Εφόσον είναι ειλικρινείς με τους περιστασιακούς συντρόφους τους, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό με αυτή την επιλογή.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για την απεριόριστη φαντασία τους και την ψυχική τους διαίσθηση. Αυτές οι δημιουργικές ψυχές είναι βαθιά συνδεδεμένες με τον εσωτερικό τους κόσμο και λατρεύουν να περνούν χρόνο μόνες τους – τόσο πολύ ώστε να είναι εύκολο να χαθούν στις σκέψεις τους και να ονειροπολούν. Με τόσα πολλά να συμβαίνουν στη ζωή τους, οι Ιχθείς μπορεί να μην επιθυμούν τη συνεχή συντροφιά τόσο έντονα, όσο ένα πιο κοινωνικό σημάδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται, αλλά χρειάζονται μια “εξωπραγματική” σχέση με κάποιον για να τραβήξει την προσοχή τους και να τη διατηρήσει. Για αυτόν τον λόγο, οι Ιχθείς θα μπορούσαν εύκολα να αφιερώσουν τη ζωή τους στα πάθη τους και να χάσουν ένα σύντροφο.

Παρθένος
Όταν πρόκειται για ραντεβού, ο Παρθένος κυνηγά συχνά την ιδέα του τέλειου συντρόφου, που δυστυχώς δεν υπάρχει. Έχουν έντονη αίσθηση του εαυτού τους και σπάνια ενδιαφέρονται να γνωρίσουν κάποιον που δεν πληροί τα (σχεδόν) ασυναγώνιστα υψηλά πρότυπα του. Οι Παρθένοι μαθαίνουν τη σημασία τού να αγκαλιάζεις τον εαυτό σου, νωρίς στη ζωή. Με βάση το σκεπτικό τους, δεν έχει νόημα να δοθεί χρόνος και ενέργεια σε κάποιον, εκτός αν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει. Δυστυχώς, αυτή η σκέψη σημαίνει ότι συχνά αφήνουν να φύγουν πολλές ρομαντικές σχέσεις με προοπτική, γιατί περιμένουν μια καλύτερη. Και παρόλο που γνωρίζουν βαθιά ότι δεν πρόκειται να βρουν το τέλειο, ο απελπισμένος ρομαντικός εαυτός του Παρθένου δεν θέλει να υποχωρήσει.

Παρά το κοινωνικό στίγμα εναντίον των single ανθρώπων, το να είσαι ανύπαντρη έχει εξίσου πολλά προνόμια με το να είσαι σε μια σχέση. Αν ο τύπος της προσωπικότητάς σου εκτιμά την ανεξαρτησία, την ελευθερία και τον ατομικό χρόνο, πάνω απ ‘όλα, είναι πιθανό να είσαι μόνη από επιλογή και να το αγαπάς. Συνέχισε έτσι, λοιπόν.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: