Δεν έχουν ούτε μέτρο, ούτε ενοχή…Θα κάνουν ό,τι γουστάρουν και θα το κάνουν μαζί σου!

Τοξότης

Εκεί που έχετε βγει για καφέ και περπατάτε, του έρχεται η ιδέα να ανεβείτε σε ένα βουνό, έτσι μια πεζοπορία…Με τη διαφορά ωστόσο ότι εσύ είσαι κουρασμένη. Δεν υπολογίζει τίποτα. Αν του βγει η έμπνευση να πάει βόλτα στη φύση, θα πάει βόλτα στη φύση, είτε με καύσωνα, είτε με χαλάζι και καταιγίδα.

Αν έχει πιεί αλκοόλ δε, περίμενε να περπατάτε για κάνα 3ωρο στους δρόμους της πόλης και να φλερτάρει όποια του κάνει «κλικ».

Λέων

Φλερτάρει δεν είπαμε πριν; Πού να δεις τον Λέοντα. Αν πάρει θάρρος δε χαλαρώνει. Μπορεί να πάει σε μια παρέα με πολλά άτομα, δεν τον ενδιαφέρει αν η άλλη έχει σχέση ή όχι, θα της ζητήσει τον αριθμό του τηλεφώνου ή κάποιο άλλο μέσο επικοινωνίας.

Νομίζει γενικά ότι είναι «κάποιος» και με αυτή τη συμπεριφορά βγαίνει προς τα έξω για να κάνει μάρκετινγκ τον εαυτό του.

Καρκίνος

Είπε ότι είσαστε φίλοι και ότι σε αγαπάει πολύ; Έχε στον νου σου μήπως στο μυαλό του νομίζει ότι τα έχετε. Αν δεις τον Καρκίνο φίλο σου να σου κάνει ναζάκια, να σου λέει ότι θέλει να δείτε ταινία αγκαλίτσα κλπ, να ξέρεις ότι με χειριστικό τρόπο προσπαθεί να σε κάνει … «δική του».

Αιγόκερως

Το ζώδιο που πίνει ποτά σα να μην υπάρχει αύριο…Πίνει και πίνει και πίνει σε σημείο να μη σκέφτεται καν πόσα λεφτά έχει χρεώσει ήδη την κάρτα του. Σε τρέχει κι εσένα με τα πόδια εν τω μεταξύ (είναι υπεύθυνος δεν οδηγάει όταν έχει πιει).

Το πιο πιθανό είναι να τον δεις να χάνεται μες στο κλαμπ και να φιλιέται με κάποια για να ξεχάσει τα ψυχολογικά του. Αν σου γνωρίσει κάποιον γνωστό της μην ανησυχείς σου κάνει και… προξενιό!

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: