Ο Διονύσης Πρώιος βγήκε από το MasterChef και στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους έκανε μια…δήλωση, που έχει ήδη συζητηθεί πολύ

Ο πρώην παίκτης του MasterChef σε πάρτι που έκανε για το μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε δημοσιογράφους στους οποίους αποκάλυψε πως ετοιμάζει την βιογραφία του!

«Το βιβλίο μου θα έχει τίτλο «Sex, drugs and rock n’ roll στο MasterChef 4″. Η Μάρλεν στο μυθιστόρημά μου λέγεται Ροσίτα και η Μαρία λέγεται ακέφαλη πριγκίπισσα», δήλωσε ο Διονύσης Πρώιος.

Η δήλωση που ξέσπασε αντιδράσεις

«Έχω κάνει πολλά πανεπιστήμια και το μεγαλύτερο ήταν το πανεπιστήμιο της ζωής μου. Έχω θάψει τον πατέρα μου, έχω θάψει τον γιο μου. Ο πατέρας μου με μηχανή, ο γιος μου με μηχανή, εγώ έχω πάει 200 φορές στο ΚΑΤ και ακόμα είμαι εδώ. Την Κυριακή είναι 5 χρόνια που ο γιος μου πήγε στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα που το λέω, αυτές τις μέρες βγήκα και από το MasterChef και είναι λίγο παράξενες… Το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού είναι γιατί ο Θεός και ο γιος μου με κάνει να είμαι καλά και με τόση αγάπη από τον κόσμο», είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Δείτε τις δηλώσεις του

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: