Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/6) ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, όπου και μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής του ζωής.

Ο Κώστας Καραφώτης εξομολογήθηκε πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε από το «Fame Story» και μετά, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us», καθώς και στα όσα συμβαίνουν στο show.

Τέλος, μίλησε για τη μεγαλύτερή του φοβία αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποκτήσει ένα παιδί, στο μέλλον.

Αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού ο Κώστας Καραφώτης, κάνοντας τον απολογισμό του, δήλωσε:

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το απολάμβανα περισσότερο και θα ήμουν ο εαυτός μου. Όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να μου λένε πιο πολλές φορές την αλήθεια και όχι τι να κάνω».

Μιλώντας για τα χρόνια του Fame Story ο Κώστας Καραφώτης είπε:

«Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story ήταν σαν ένα τρένο, που φεύγει με τέτοια ταχύτητα και δεν προλαβαίνεις να δεις και να νιώσεις τίποτα.

Μετά το παιχνίδι συνειδητοποίησα ότι η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι, έπρεπε να αποδεικνύω κάθε βράδυ τι αξίζω. Ωστόσο, δεν ένιωσα ποτέ αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου επειδή προερχόμουν από το Fame Story».

Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Κώστας Καραφώτης μίλησε για τις φοβίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και για το γεγονός πως δεν έχει επιλέξει να παντρευτεί μέχρι στιγμής στη ζωή του.

«Έχω περάσει φοβία με τις κάμερες και την πολυκοσμία. Δεν μπορούσα να περπατήσω ανάμεσα σε 100 άτομα, εκτός κι αν ήταν για δουλειά».