Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει πολύ πάθος και πολλές φιλοδοξίες. Τι να κάνεις όμως για να είναι δικός σου;

Μην τον «πρήζεις»

Θέλει τον προσωπικό του χρόνο και χώρο γενικά. Αν του στερήσεις αυτά τα δύο μην περιμένεις να είστε μαζί. Αν πάλι του δείξεις ότι εκτιμάς την ιδιωτικότητά του και το ότι θέλει να περνάει καλά μόνος του, τότε θα σε θέλει όλο και περισσότερο.

Μέθοδος γραμματόσημο

Είναι από τα ζώδια στα οποία η μέθοδος αυτή λειτουργεί άψογα. Δεν ξενερώνει καθόλου και ίσα ίσα τον κάνεις να σε σκέφτεται ακόμη περισσότερο. Ο Λέων έχει συνηθίσει να έχει τις γυναίκες δεδομένες και για αυτό βρίσκει εσένα αρκετά ενδιαφέρουσα, επειδή δεν περίμενε ότι κάποια θα τον έκανε να αισθάνεται έλλειψη σιγουριάς.

Έχεις δουλειά…

Το να είσαι μια γυναίκα χειραφετημένη, που έχει όνειρα-καριέρα, ή που δουλεύει αρκετά, τον κάνει να σε εκτιμά ακόμη περισσότερο. Εκείνος δουλεύει αρκετά για να μπορεί να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Με το να κάνεις και εσύ το ίδιο, σίγουρα θα νιώσει ότι έχει μια «αντάξια» γυναίκα δίπλα του.

Θες τον χρόνο σου…

Με το να του πεις κάτι τέτοιο τον έκανες σίγουρα δικό σου. Έχει συνηθίσει να παίρνει τηλέφωνο μια γυναίκα, να της λέει να βρεθούνε και εκείνη να τρέχει να βρεθούνε. Εσύ όμως, όχι! Έχεις κανονίσει τα δικά σου πλάνα και προγράμματα.

Δε σημαίνει ότι δεν τον σκέφτεσαι ή ότι δεν πρέπει να του δείξεις ότι είναι προτεραιότητα. Άλλο όμως αυτό και άλλο να περιστρέφεται όλη σου η καθημερινότητα γύρω του.

Σεξ και πάλι σεξ!

Αν είσαι ο τύπος γυναίκας που θέλει να κάνει συχνά σεξ, τότε βρήκε το άλλο του «μισό» σε εσένα. Ο Λέων δένεται συναισθηματικά μέσα από το ερωτικό κρεβάτι. Συνεπώς, το σεξ αποτελεί μια από τις πιο άμεσες οδούς για να αισθανθεί περισσότερα συναισθήματα.