Είσαι ερωτευμένη με κάποιον και πάτε για σχέση. Δεν έχετε πει κάτι ακόμη αλλά ξέρεις και εσύ και αυτός ότι προς τα εκεί πάνε τα πράγματα, τι κάνεις;

Τρόποι διαχείρισης

  1. Έχεις ένα πρόγραμμα. Συνεχίζεις να κάνεις αυτά που έκανες μες στη βδομάδα με μικρές προσαρμογές.
  2. Είσαι ο εαυτός σου. Δεν προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι.
  3. Έχεις τον χρόνο σου. Πρακτικά αφήνεις ένα μέρος της εβδομάδας στο οποίο θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς ή να κάνεις πράγματα για εσένα.
  4. Έχεις τον χώρο σου. Το ότι σου αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις τον ιδιωτικό σου χώρο.
  5. Εξακολουθείς να έχεις επικοινωνία με τους φίλους σου. Έτσι θα υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ προσωπικής ρομαντικής και φιλικής ζωής.
  6. Συνεχίζεις να κάνεις αυτά τα οποία θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των ονείρων σου. Σίγουρα θέλεις να εξελιχθείς κι άλλο.
  7. Δεν εξαρτάσαι ψυχολογικά. Το πιο βασικό για να είσαι αυτάρκης, ήρεμη και γαλήνια, είναι να μη νιώθεις ψυχολογική εξάρτηση καθώς έτσι τα συναισθήματά σου θα μεταβάλλονται συνέχεια.
  8. Πας μια βόλτα ή για ψώνια μόνη σου. Το ότι είσαι ερωτευμένη και βγαίνεις με κάποιον, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να βγαίνεις με τον εαυτό σου.
  9. Περνάς χρόνο με την οικογένειά σου. Είναι λογικό να τους βλέπεις λιγότερο γιατί προτιμάς να βγαίνεις, ωστόσο εκείνοι οι άνθρωποι ήταν ανέκαθεν δίπλα σου.
  10. Διαχώρισε το προσωπικό από το επαγγελματικό. Διαφορετικά και τα δύο θα επηρεαστούν.
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: