Κάθεσαι και πίνεις τον καφέ σου. Σκέφτεσαι ότι όλα πάνε μια χαρά, τι σου σου λείπει από την καθημερινότητά σου και να το! Μαθαίνεις με κάποιον τρόπο ότι σε κερατώνει. Τι κάνεις τώρα;

Μίλα του

Αυτά τα θέματα δε θέλουν μυστικοπάθεια και τουπέ τσαγιού! Είναι εκείνος που σε απατά, που πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου και νομίζει ότι θα κάνει ό,τι θέλει; Πες του τι έμαθες.

Αν το αρνηθεί…

Τότε πες του ότι σε κάθε περίπτωση δε δέχεσαι να παίρνεις μέρος στη συγκεκριμένη «θεατρική παράσταση» ή ότι το «έχεις ξαναδεί το εργάκι» ανάλογα και με τα δικά σου βιώματα και φύγε.

Ειλικρίνεια

Μια τέτοια κατάσταση θέλει άμεσα ειλικρίνεια. Ούτε πολλά έπεα πτερόεντα. Ούτε γλαφυρές εκφράσεις. Ούτε όμως και δράμα. Σε κερατώνει, δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία ούτε να τον δικαιολογήσεις, ούτε όμως να μπαίνεις και στη διαδικασία να πεις και εσύ ψέματα ότι όλα τάχα είναι καλά.

Σήκω και φύγε…

Το αν θα τον συγχωρέσεις είναι δικό σου θέμα. Αν έχεις ωστόσο αξιοπρέπεια και σέβεσαι τον εαυτό σου θα πρέπει να σηκωθείς και να φύγεις επί τόπου. Το να κάθεσαι στο ίδιο μέρος με έναν άνθρωπο που έχει δημιουργήσει τη σχέση πάνω σε ψέματα και το να περιμένεις να σου πει αλήθεια, είναι το λιγότερο τραγελαφικό.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: